کد خبر : 3811
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۷:۴۲

گلایه های رییس اداره اوقاف گچساران از طبقه بندی کاربری اراضی شهری /قاسمی: قطع بیمه خادمین مساجد در دولت گذشته

گلایه های رییس اداره اوقاف گچساران از طبقه بندی کاربری اراضی شهری /قاسمی: قطع بیمه خادمین مساجد در دولت گذشته

هیرونا رییس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران اشاره به اینکه ایراد های در بحث طبقه بندی کاربری اراضی شهری وجود دارد، عنوان کرد: در هر زمان که خواستند تغییر کاربری در زمین ایجاد کنند بحث مذهبی نادیده گرفته شده است. به گزارش پایگاه خبری هیرونا، نشست ستاد اقامه نماز به ریاست فرماندار و دیگر

هیرونا

رییس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران اشاره به اینکه ایراد های در بحث طبقه بندی کاربری اراضی شهری وجود دارد، عنوان کرد: در هر زمان که خواستند تغییر کاربری در زمین ایجاد کنند بحث مذهبی نادیده گرفته شده است.

به گزارش پایگاه خبری هیرونا، نشست ستاد اقامه نماز به ریاست فرماندار و دیگر اعضای این ستاد در سالن کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد.


در این نشست  سید فاضل رضایی  اظهار کرد: تحقق منویات رهبری در بحث توسعه و ترجمه ترویج اقامه نماز بسیار حائز اهمیت است.

وی بیان کرد: رهبر انقلاب اسلامی در بحث ترویج اقامه نماز بسیار تاکید داشته و آن را یک موضوع بسیار مهم می‌دانند.

دبیر شورای اقامه نماز گچساران با اشاره به اینکه برپایی نماز علاوه بر ثمرات معنوی در کاهش آسیب های اجتماعی نیز تاثیر گذار است، تصریح کرد: تمام دستگاه ها و مسئولان در راستای ترویج فرهنگ اقامه نماز در ادارات مساجد و حسینیه های شهر باید پای کار آمده و اقدامات لازم را انجام دهند.

رضایی بیان کرد: جا دارد از شرکت نفت گچساران برای ایجاد ۳۵ نمازخانه در شرکت بهره برداری نفت و گاز این شهرستان تقدیر و تشکر کرد.

وی افزود: تا قبل از شیوع ویروس کرونا نماز جماعت در 80 درصد ادارات گچساران برگزار می شد.

در ادامه این نشست ابراهیم قاسمی رئیس اداره اوقاف گچساران در این جلسه بیان کرد: افزون بر ۱۲۴ مسجد و حسینیه در این شهرستان وجود دارد.

وی گفت: در دوگنبدان ۴۲ حسینیه و مسجد وجود دارد که از این تعداد ۳ مورد آن در حد زمین و ۴ مورد دیگر نیز نیمه کاره و غیر قابل بهره برداری هستند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران خاطرنشان کرد: درخیرآباد و لیشتر ۲۸ مورد، دیل و آرو ۳۰ مورد، بی بی حکیمه و امامزاده جعفر نیز ۲۴ مورد مسجد و حسینیه وجود دارد.

قاسمی با اشاره به اینکه ایراد های در بحث طبقه بندی کاربری اراضی شهری وجود دارد، عنوان کرد: در هر زمان که خواستند تغییر کاربری در زمین ایجاد کنند بحث مذهبی نادیده گرفته شده است.

وی افزود: در زمان دولت احمدی نژاد خادمین مساجد همگی بیمه تامین اجتماعی شدند و در دولت گذشته نیز متاسفانه این اقدام خوب حذف شد، در حال حاضر به دنبال اجرای مجدد بیمه خادمین مساجد هستیم.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران ادامه داد: انتظار می رود به اوقاف اعتبارات ویژه برای احداث مساجد و حسینیه اختصاص داده شود. قاسمی اضافه کرد: در حال حاضر ۱۱ مسجد در گچساران به کاربری تجاری تبدیل شده و توانستند اشتغالزایی و درآمدزایی ایجاد کنند.

وی گفت: پیشنهاد می شود بقیه مساجد که شرایط تجاری بودن را دارند توسط اعضای هیئت امنا جهت انجام امورات اداری، قانونی و شرعی به اوقاف این شهرستان مراجعه کنند.


روانبخش دیهیم خوب فرماندار گچساران نیز در این نشست تصریح کرد: نماز ستون دین بوده و باید تمامی دستگاه‌ها و متولیان امر برای ترویج اقامه نماز تلاش کنند.
وی اظهار کرد: ترویج اقامه نماز در تمامی امور موثر بوده و میتواند آسیب های اجتماعی را در اقشار مختلف جامعه به خصوص جوانان کاهش دهد.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.