تهیه و تامین بیش از ۱۵۰۰ قلم کالا به ارزش دو هزار میلیارد ریال/نفت گچساران و هفت قرارداد با دانش بنیان ها

هیرونا به گزارش پایگاه خبری هیرونا مهندس غلامرضا کمالی مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران از تهیه و تامین بیش از یک هزار و پانصدوبیست وهفت قلم کالا به ارزش بیش از دو هزار میلیارد ریال از ابتدای سال 1402 تا کنون در این شرکت خبر داد. وی تصریح کرد: از مجموع یک هزار
هیرونا
به گزارش پایگاه خبری هیرونا مهندس غلامرضا کمالی مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران از تهیه و تامین بیش از یک هزار و پانصدوبیست وهفت قلم کالا به ارزش بیش از دو هزار میلیارد ریال از ابتدای سال 1402 تا کنون در این شرکت خبر داد.
وی تصریح کرد: از مجموع یک هزار و پانصدوبیست وهفت قلم کالا بیش از یک هزار وسیصد قلم آن به ارزش بیش از یک هزار و هفتصد میلیارد ریال توسط سازندگان داخلی و به سفارش این شرکت ساخته شده است.
وی گفت: این اقلام در قالب دویست وهشتاد وهشت درخواست از ادارات مختلف توسط شرکت های داخلی ساخته شده است و این میزان خرید نسبت به مشابه سال گذشته چهل درصد رشد داشته است .
مدیرعامل نفت گچساران خاطرنشان کرد: همچنین از ابتدای امسال این شرکت بیش از چهارصدو هفتاد قلم کالا به ارزش بیش از دویست وهیجده میلیارد ریال از فروشندگان و تامین کنندگان در شهر گچساران خریداری نموده است که این حجم از خرید کالا تاثیر به سزایی در ایجاد اشتغال و گردش مالی و رونق اقتصادی در شهر گچساران داشته است . همچنین از ابتدای سال ۱۴۰۲ فیمابین
نفت گچساران و دانشبنیانها، 7 قرارداد جدید منعقد شد.
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران از امضای 7قرارداد مهم ساخت با شرکتهای دانشبنیان خبر داد.
بر اساس این گزارش مدیرعامل نفت گچساران در اینباره بیان داشت: باتوجه به قانون حمایت از تولید کالای ساخت داخل در جهت استفاده از توان شرکتهای دانش بنیان، برخی نیازهای فناورانه شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران از این طریق در دست پیگیری است.
وی افزود: عمده این نیازها شامل کالا، قطعات، مواد، تجهیزات، خدمات و نرم افزار در حوزههای فنی ، مهندسی، رفاهی وخدماتی است.
مهندس کمالی به تعداد7 قرارداد نهایی شده در این خصوص اشاره کرد و گفت: تهیه و تامین شیر الات و اتصالات و لوله های فلزی و غیر فلزی و تجهیزات فنی مورد نیاز » از جمله قراردادهایی هستند که مجوزهای عقد قرارداد آنها صادر شده است.
وی مجموع ارزش این 7 قرارداد را حدود هشتصد و بیست و نه میلیارد ریال عنوان کرد و ادامه داد: بومیسازی، حمایت از ساخت داخل، تقویت شرکتهای دانشبنیان، ارتقاء سطح ریسکپذیری دستگاههای اجرایی و صرفهجویی چشمگیر حاصل از این تولیدات را از مهمترین مزیتهای این قراردادها برشمرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0