کد خبر : 909
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۵

بازدید مسوولان از کارخانه خوراک دام، طیور، آبزیان فدک باشت/محمدی: ظرفیت بالای تولید خوراک دام در کارخانه فدک+تصاویر

بازدید مسوولان از کارخانه خوراک دام، طیور، آبزیان فدک  باشت/محمدی: ظرفیت بالای تولید خوراک دام در کارخانه فدک+تصاویر

مدیر کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان فدک گفت: مصرف سرانه خوراک دام، طیور و آبزیان استان در سال بیش از یک میلیون تن است که هم اکنون این کارخانه ظرفیت تولید 70 هزار تن را دارد.

پایگاه خبری هیرونا

به گزارش پایگاه خبری هیرونا، صبح امروز با حضور مهندس فرح بخش مدیر شعب بانک کشاورزی، مهندس نیکمرام معاون اعتباری و بانکداری شرکتی و مهندس معماری رئیس بانک کشاورزی شعبه مرکزی باشت از کارخانه تولید خوراک دام،طیور و آبزیان فدک در شهرک صنعتی خان احمد باشت بازدید به عمل آوردند.

در حاشیه بازدید از این کارخانه سید مهدی محمدی اظهار کرد: این کارخانه در زمینی به مساحت قریب بر هفت هزار مترمربع و با حجم سرمایه گذاری 160 میلیارد ریال که با سرمایه شخصی بوده این کارخانه احداث شده است.

مدیر کارخانه تولید خوراک دام،طیور و آبزیان فدک با اشاره به اینکه این کارخانه با توجه به نیاز استان احداث و راه اندازی شده است، افزود: این کارخانه مجهز به آزمایشگاه است.

 

وی با اشاره به اینکه این کارخانه ظرفیت تولید 70 هزار تن انواع خوراک دام، طیور و آبزیان را در سال دارد، عنوان کرد: براساس مجوزی که صادر شده برای این کارخانه در سال 18 هزار تن تولید انواع خوراک دام، طیور و آبزیان است اما باتوجه به نوع دستگاه‌ها این کارخانه می‌تواند حجم زیادی از خوراک دام، طیور و آبزیان استان را تامین کند.

محمدی با اشاره به اینکه به دنبال توسعه این کارخانه هستیم ، گفت: برای تهیه کنسانتره و مکمل دام یک انبار 10 هزار تنی مکانیزم در حال احداث است که تا پایان امسال تکمیل خواهد شد.

 

وی عنوان کرد: مصرف سرانه خوراک دام، طیور و آبزیان استان در سال بیش از یک میلیون تن است که هم اکنون این کارخانه ظرفیت تولید 70 هزار تن را دارد.

مدیر کارخانه تولید خوراک دام،طیور و آبزیان فدک ادامه داد: در این کارخانه خوراک دام از جمله ذرت، جو، کنجاله، پنبه دانه تولید می شود.

محمدی اذعان کرد: این کارخانه در زمینی به مساحت هفت هزار متر مربع احداث که زمینه اشتغال 22 نفر به صورت مستقیم و 40 نفرغیر مستقیم را ایجاده کرده است.

وی با بیان اینکه در مهرماه سال گذشته کلنگ احداث این کارخانه به زمین زده شد و در 20 دی ماه پارسال این کارخانه تکمیل و به مرحله بهره برداری رسید، خاطرنشان کرد: هم اکنون برای توسعه این کارخانه نیاز به تسهیلات ارزان قیمت است.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.