کد خبر : 2853
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵

بارندگی های سیل آسا گچساران به ۷۰درصد ابنیه های فنی عشایر خسارت زد

بارندگی های سیل آسا گچساران به ۷۰درصد ابنیه های فنی عشایر خسارت زد

رئیس اداره امور عشایر گچساران گفت: ۸۰ درصد از راه های عشایری این شهرستان در ۲۰ منطقه قشلاقی بر اثر بارندگی اخیر بسته شده است. به گزارش پایگاه خبری هیرونا، علی سعادت  افزود: یکهزارو ۲۰۰ کیلومتر راه عشایری در شهرستان گچساران وجود دارد که ۸۰ درصد از این راه‌ها بر اثر بارندگی اخیر تخریب شد.

رئیس اداره امور عشایر گچساران گفت: ۸۰ درصد از راه های عشایری این شهرستان در ۲۰ منطقه قشلاقی بر اثر بارندگی اخیر بسته شده است.

به گزارش پایگاه خبری هیرونا، علی سعادت  افزود: یکهزارو ۲۰۰ کیلومتر راه عشایری در شهرستان گچساران وجود دارد که ۸۰ درصد از این راه‌ها بر اثر بارندگی اخیر تخریب شد.

وی تصریح کرد: این راه‌ها در مناطق دریلا، باباکلان، آبگندی، چهار تنگ، هلیگان، کوه گود گل، خشاب، کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سدخاکی واقع شده است.

سعادت اظهار داشت: بر اثر بارندگی سیل آسای چند روز گذشته ۷۰درصد از ابنیه های فنی مناطق عشایری این شهرستان دچار خسارت شده که نیاز به بازسازی و مرمت دارد.

وی گفت: همچنین در جریان این سیل به شش تخته از سیاه چادرهای عشایر این شهرستان آسیب وارد شد.

سعادت ابراز کرد: ۲ هزار خانوار عشایری با جمعیتی بیش از ۱۲ هزار نفر در مناطق عشایری این شهرستان از جمله دریلا، باباکلان، هلیگان کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سدخاکی ..سکونت دارند.

رئیس اداره امور عشایر گچساران گفت: امسال ۳۰۰ کیلومتر از جاده های عشایری این شهرستان بازگشایی شد که با توجه به بارندگی اخیر مسدود شد.

وی ادامه داد: سالانه در فصل بارندگی بیش از ۸۰ درصد از جاده های عشایری این شهرستان مسدود می شوند که نیاز به اعتبار کافی برای بازگشایی این جاده ها هستم.

سعادت گفت: بیش از ۱۰ میلیارد ریال امسال برای بازگشایی و باز سازی و مرمت ابنیه های فنی مناطق عشایری نیاز است.

وی اظهار داشت: در صورت همکاری شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران و راه شهرسازی جاده های مسدود شده عشایری این شهرستان پس از بارندگی بازگشایی خواهد شد.

مناطق قشلاقی شهرستان گچساران سالانه محل استقرار و سکونت حدود دو هزار خانوار عشایر کوچرو از مناطق سردسیری استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان است.

عشایر گچساران ۳۰۰ هزار راس دام را پرورش می دهند.

عشایر این شهرستان شامل طوایف بویراحمد علیا و سفلی، ترک های قشقایی و دره شوری در مناطقی مانند دریلا، آبگندی و کلاغ نشین سکونت دارند.

این قشر مولد سالانه ۲ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز ، ۶ هزار و ۴۸۰ تن انواع فرآورده‌های لبنی، ۱۵۰ تن پشم و ۲۵ تن گوشت سفید تولید می‌کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.