برگزاری دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد/دیهیمی خوب: نقش پررنگ بسیجیان در تمامی عرصه ها/محقق زاده: نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت در بین جوانان

هیرونا فرماندار گچساران با تاکید بر اینکه فرهنگ بسیج باید زنده بماند، بیان کرد: ما باید قدردان زحمات بسیجیان باشیم. به گزارش پایگاه خبری هیرونا ، نشست شورای اداری گچساران با حضور فرمانداری، اعضای شورای تامین و اداری در سالن کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد. در این نشست سرهنگ سید حمزه محقق زاده ، فرمانده
هیرونا
فرماندار گچساران با تاکید بر اینکه فرهنگ بسیج باید زنده بماند، بیان کرد: ما باید قدردان زحمات بسیجیان باشیم.
به گزارش پایگاه خبری هیرونا ، نشست شورای اداری گچساران با حضور فرمانداری، اعضای شورای تامین و اداری در سالن کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد.
در این نشست سرهنگ سید حمزه محقق زاده ، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران با اشاره به برگزاری دومین کنگره ملی یادواره شهدا کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: اولین کنگره ملی یادواره شهدا استان در سال ۹۵ برگزار شد که این یادواره در قالب ۵ اجلاسیه با حضور مردم شهید پرور استان و میهمانان ملی برگزار شد.
وی با تبریک هفته بسیج ادامه داد: دومین کنگره ملی یادواره شهدا در سه استان قم ، کهگیلویه و بویراحمد و گیلان برگزار خواهد شد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران با اشاره به اینکه برگزاری کنگره ملی یادواره شهدا استان در شهریور یا مهرماه سال ۱۴۰۳ برگزار می شود.
محقق زاده ادامه داد: استان کهگیلویه و بویراحمد با تقدیم شهدا در دوران دفاع مقدس ولایتمداری خود را نشان داده است.
وی بیان اینکه الگوی دفاع مقدس شهدا الگویی بی نظیر است، خاطر نشان کرد: اگر فرهنگ شهادت در مدارس، دانشگاه ها و حوزههای فرهنگی به خوبی نهادینه شود هیچ قدرتی توان مقابله با جمهوری اسلامی را نخواهد داشت.
در ادامه این نشست سرهنگ سید عبدالمصفا نجاتی دبیر اجرایی کنگره شهدای استان افزود: یکی از نهادهایی که دلالت بر مردم سالاری دارد بسیج است.
وی با اشاره به تشکیل بسیج به فرمان رهبر کبیر انقلاب گفت: از روزی که بسیج پایه گذاری شد در تمامی صحنه های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی
و محرومیت زدایی حضور فعال داشته است.
نجاتی با اشاره به حضور پررنگ بسیجیان در دفاع از مملکت گفت: در جنگ هشت ساله دفاع مقدس قریب به شصت درصد شهدا بسیجیان بوده است.
وی با گرامی داشت یاد و خاطره شهدا افزود؛ برنامه هایی که از روزی پیروزی انقلاب تا کنون که دشمن انجام داده است از روی ناآگاهی بوده و تا کنون نتیجه نداده است.
نجاتی ادامه داد: دشمن از این به بعد نقطه زنی می کند و یکی از مهمترین عوامل پیشتازی انقلاب اسلامی ،فرهنگ جهاد و ایثارگری است.
دبیر برگزاری کنگره ملی شهدای استان ابراز کرد: مدیران جامعه اسلامی را تبدیل به مدیران خستگی ناپذیر و تلاش شبانه روزی که به عنوان یک وظیفه ملی و دینی در ذهن و اندیشه آنها ورود و ظهور می کند.
وی اذعان کرد: سلیمانی یک سرلشکر سپاه بود اما اکنون به عنوان یک سپهبد، یک چهره فرا ملی در جهان شناخته شده است و خودش را اثبات کرد که در مویرگ های آن خون ایثار و جهاد وجود دارد.
نجاتی افزود: شهید سلیمانی به عنوان یک پاسدار در سن هجده سالگی به این عرصه ورود کرد و به فرموده مقام معظم رهبری،
سلیمانی یک مکتب است، چرا که دشمن را به خوبی شناخت.
این مسوول بیان کرد: امروز اگر جمهوری اسلامی به عنوان یک جامعه عزت مدار و دارای نسخه های نجات بخش است صرفا عمده ترین فرهنگ پیشتاز و پیشگام ایثار، مجاهدت و فداکاری است.
نجاتی با بیان اینکه امروز با اقتدار نیروهای مسلح اسلامی دشمن تحقیر شده است، افزود: اکنون بخشی از مشکلات مردم به مشکلات اقتصادی باز می گردد.
وی گفت: سرداران اقتصادی به هر جهت به سمت وادی های دیگری رفتند و متاسفانه وارد صنایع ، تولید و توزیع نشدند.
نجاتی با اشاره به اینکه سرداران اقتصادی باید بازگردد، بیان کرد: اقتصادی که امید و خون آن در شریان های حیاتی وابسته به غربی ها نباشد و مشکل اکنون انحراف نسل جوان نیست بلکه مشکل اقتصادی است که جوان را منحرف می کند.
وی ادامه داد: این فرهنگ باید تبدیل به اغنا سازی کند و ذهن و فکر نسل جوان باید مسلح شود.
دبیر برگزاری کنگره ملی شهدای استان افزود: مدیران ما باید وقتی که ابراز وجود می کند نسل جوان پذیرای آنها شوند و امید در دل آنها جوانه می زند.
نجاتی ادامه داد: متاسفانه برخی از مدیران در دوان گذشته بیان کرده بودندکه ما نیامده ایم که کار اقتصادی کنیم و این ننگ است.
وی با اشاره به برگزاری دومین کنگره ملی شهدا که هر ده سال یک بار برگزار می شود گفت: اولین کنگره در سال ۹۵ برگزار شد و دومین کنگره در شهریورماه یا مهرماه سال ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
نجاتی اظهار کرد: در صورت تصویب استاندار، نماینده ولی فقیه و فرمانده سپاه فتح برخی از اجلاسیه های مهم که ترکیب اقشار مختلف است در برخی از شهرستان ها برگزار خواهد شد.
این مسوول تصریح کرد: با توجه به فضای کنونی و اتفاقاتی که رخ داده نوجوانان و جوانان و نسل جوان در اولویت انتقال پیام شهدا قرار گیرند.
نجاتی عنوان کرد: برگزاری کنگره شهدا برای اینکه همه مدارس، دانشگاه و پایگاه را درگیر کنیم و حس تعلق ایجاد کنیم یک ضرورت است و ظرفیت انسانی، مادی و معنوی برای برگزاری بهتر کنگره شهدا فراهم است.
این مسوول افزود: ساختاری طراحی شده که رئیس شورای سیاست گذاری کنگره نماینده ولی فقیه، نائب رئیس استاندار و دبیر کنگره هم فرمانده سپاه است، این کنگره ۲۱ کمیته نهایی تشکیل شده است.
در ادامه این نشست روانبخش دیهیمی خوب ، فرماندار گچساران با تبریک هفته بسیج اظهار کرد: امروز قاطعانه باید گفت که بسیج متعلق به نهاد و یا شخص خاصی نیست، بلکه بسیج جزوی از بدنه نظام و مملکت است و این تفکر توانسته موجب شادی دوستداران نظام و یأس و ناامیدی دشمنان شود و ما در هر عرصهای با تفکر و انگیزه بسیجی وارد میدان شدیم توانستیم بر مشکلات غلبه و بستر پیروزی های بزرگ دیگر را فراهم کنیم.
وی با تقدیر و تشکر از اعضای شورای تامین شهرستان گچساران گفت: امنیت امروز جامعه حاصل تلاش همه و به خصوص تدابیر نیروهای امنیتی اعم از دستگاه قضا، نیروی انتظامی، و نظامی است.
فرماندار گچساران با اشاره به اینکه یکی از ویژگی های بسیج حضور فعال در تمامی عرصه ها اعم از اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است، عنوان کرد: این ویژگی بسیج است که در قامت تعهد، اخلاص، ایمان و تخصص ایفای نقش می نمایند.
وی با گرامی داشت یاد و خاطره شهدا ابراز کرد: بیش از صد هزار بسیجی تقدیم نظام جمهوری اسلامی شد و این هفته فرصتی مغتمم است برای گرامی داشت رشادت ها و زنده نگاه داشتن یاد و خاطره آنها است.
دیهیمی خوب بیان کرد: در این اغتشاشات اخیر مشاهده میشود که این بسیجیان هستند که در کنار نیروهای انتظامی و نظامی ایفا نقش می کنند.
فرماندار گچساران با تاکید بر اینکه فرهنگ بسیج باید زنده بماند، بیان کرد: ما باید قدردان زحمات بسیجیان باشیم.
وی با اشاره به مصوبات قبل شورای اداری گفت: برای ایجاد نماز خانه در ادارات تنها هفت اداره به مکاتبات پاسخگو بودند که جای تأسف است.
دیهیمی خوب با اشاره به برگزاری نشست با بسیج مهندسین و صنعتگران تصریح کرد: در این نشست بسیج صنعتگران گلایه های داشتند که یکی از گلایه های تنها عدم تعامل مدیران و ادارت با صنعتگران است.
وی افزود: یکی از اهداف دولت سیزدهم. راه اندازی واحدهای نیمه فعال و راکد است که انتظار می رود مدیران با صنعتگران و کار آفرینان همکاری لازم را داشته باشند.
فرماندار گچساران ادامه داد: عدم خرید از محصولات تولیدی شهرستان است که انتظار می رود ادارات مایحتاج ادارات خود را از تولیدی شهرستان تامین کنند.
دیهیمی خوب بیان کرد: گلایه دیگر در زمینه عدم همکاری بانک ها با صنعتگران است که انتظار می رود همکاری لازم انجام گیرد.
به گزارش هیرونا، عدم فعالیت فرهنگی مدیران در شهرستان که چندین بار تذکر داده شده است از دیگر موضوعات نشست این شورای اداری شهرستان گچساران بود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0