احداث کارخانه تولید آنتی بیوتیک های دامی کهگیلویه و بویراحمد برای اولین بار در کشور / موسوی: تکمیل این طرح نیازمند ۱۰۰ میلیارد اعتبار دارد

هیرونا رئیس جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هر ۲ طرح جزو طرحهای فناورانه ملی این استان بوده و به عنوان یک طرح نو و جدید برای نخستین بار در کشور از سوی جهاد دانشگاهی استان در حال اجرا است. سید داوود موسوی رئیس جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمددر بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری
هیرونا
رئیس جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هر ۲ طرح جزو طرحهای فناورانه ملی این استان بوده و به عنوان یک طرح نو و جدید برای نخستین بار در کشور از سوی جهاد دانشگاهی استان در حال اجرا است.
سید داوود موسوی رئیس جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمددر بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از کارخانه تولید افت کش های طبیعی و آنتی بیوتیک های دامی گیاه پایه اظهار کرد: : عملیات اجرایی این ۲ طرح از مهرماه 1398 در زمینی به مساحت پنج هزار ۷۰۰ مترمربع با زیر بنای یک هزار و 200 متر مربع در شهرک صنعتی “چهاربیشه” شهرستان گچساران آغاز شده و هم اکنون در دست احداث است.
رئیس جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای این 2 طرح اختصاص داده شده است، گفت: تاکنون ۸۰ میلیارد ریال در این طرح هزینه شده است.
وی با اشاره به اینکه کارخانه تولید آنتی بیوتیک های دامی کهگیلویه و بویراحمد ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: هم اکنون ساختمان سازی و سوله سازی این طرح فناورانه و دانش بنیان در حال انجام می باشد.
این مسوول کارخانه تولید آفت کُش های گیاهی فناورانه و دانش بنیان در شهر گچساران افزود: هر ۲ طرح جزو طرحهای فناورانه ملی این استان بوده و به عنوان یک طرح نو و جدید برای نخستین بار در کشور از سوی جهاد دانشگاهی استان در حال اجرا است.
وی تصریح کرد: مهمترین اهداف اجرای این طرح فناورانه و دانش بنیان شامل جایگزینی داروهای آنتی بیوتیک شیمیایی با استفاده از گیاهان دارویی در صنعت طیور، تأمین بخشی از نیاز دارویی کشور در صنعت طیور و کاهش وابستگی به واردات داروهای شیمیایی برای کنترل عفونت ها در صنعت طیور است.
رییس جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تولید محصولات اُرگانیک و گوشت سفید سالم، تولید حداقل پنج داروی جایگزین آنتی بیوتیک های مصرفی در صنعت طیور و پنج آفت کُش گیاهی برای مصرف در گلخانه های صیفی جات و سبزی جات نیز از دیگر اهداف اجرای این طرح اقتصادی در استان است.
رییس جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با بهره برداری از این ۲ طرح برای۴۰ نفر اشتغالزایی مستقیم و بیش از ۱۰۰ نفر اشتغالزایی غیرمستقیم ایجاد می شود.
وی عنوان کرد: تجهیزات این طرح با اعتباری بیش از ۵۰ میلیارد ریال تاکنون خریداری شده است.
موسوی با بیان اینکه با بهرهبرداری از این طرح روزانه ۱۰ لیتر اسانس و ۱۰۰ کیلو گرم عصاره خشک گیاهی تولید می شود، تصریح کرد: در صورت تامین اعتبار این طرح در نیمه اول سال ۱۴۰۱ به بهره برداری خواهد رسید.
موسوی اظهار داشت: بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل این طرح اقتصادی نیاز است و در صورت تامین این میزان اعتبار این طرح در اوایل سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
موسوی بیان کرد: تولید محصولات اُرگانیک و گوشت سفید سالم، تولید حداقل پنج داروی جایگزین آنتی بیوتیک های مصرفی در صنعت طیور و پنج آفت کُش گیاهی برای مصرف در گلخانه های صیفی جات و سبزی جات نیز از دیگر اهداف اجرای این طرح اقتصادی در استان است.
رئیس جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد جایگزینی برای آنتی بیوتیک های شیمیایی با استفاده از گیاهان دارویی در صنعت طیور و تأمین بخشی از نیازهای دارویی کشور، جلوگیری از خروج ارز و کاهش وابستگی به واردات داروهای شیمیایی برای کنترل عفونت ها در صنعت طیور را از مهمترین اهداف اجرای این طرح در استان اعلام کرد.
موسوی افزود: تولید محصولات سالم اُرگانیک و جلوگیری از ورود باقیمانده آنتی بیوتیک های شیمیایی به مصرف کنندگان یا همان تولید گوشت سفید سالم از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این بازدید گفت: کارخانه تولید افت کش های طبیعی و آنتی بیوتیک های دامی گیاه پایه یکی از طرح های مهم اقتصادی در استان می باشد.
سید احسان عسکر ی افزود: تمام تلاش خود را برای برطرف کردن مشکلات این طرح اقتصادی انجام خواهیم داد.
برچسب ها :جهاد دانشگاهي ، كارخانه آنتي بيوتيك ها ، كهگيلويه و بويراحمد ، گچساران ، هيرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0