کد خبر : 2434
تاریخ انتشار : جمعه ۵ آذر ۱۴۰۰ - ۴:۴۵

روز پرکار معاون پارلمانی وزیر راه وشهرسازی در استان / انتظارات ویژه مدیران و فرمانداران از فرزند کهگیلویه و بویراحمد/ نجات نیا: تا رفع تمامی مشکلات در میدان هستم

روز پرکار معاون پارلمانی وزیر راه وشهرسازی در استان / انتظارات ویژه مدیران و فرمانداران از فرزند کهگیلویه و بویراحمد/ نجات نیا: تا رفع تمامی مشکلات در میدان هستم

پایگاه خبری هیرونا معاون پارلمانی وزیر راه و شهرسازی گفت: این استان بایستی پاخور مدیران ملی شود  چرا که حضور مسوولان  مختلف در استان  و شهرستان ها با اهمیت است . به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هیرونا، نشست بررسی مشکلات تونل دیل گچساران با حضور نماینده گچساران و باشت، معاون پارلمانی وزیر راه، فرماندار،امام جمعه،

پایگاه خبری هیرونا

معاون پارلمانی وزیر راه و شهرسازی گفت: این استان بایستی پاخور مدیران ملی شود  چرا که حضور مسوولان  مختلف در استان  و شهرستان ها با اهمیت است .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هیرونا، نشست بررسی مشکلات تونل دیل گچساران با حضور نماینده گچساران و باشت، معاون پارلمانی وزیر راه، فرماندار،امام جمعه، مدیران کل در سالن کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد.

 حسینی: پروژه تونل دیل بین زمین و آسمان مانده است

در ادامه این نشست سید ناصر حسینی پور  نماینده گچساران و باشت اظهار کرد: قبل از برگزاری این  جلسه یک دیدار با معاون پارلمانی مسکن و راه و شهرسازی و یک بازدید از توان دیل صورت گرفت..

وی  با بیان اینکه متاسفانه  چند وقتی است که  تونل تعطیل شده است،گفت:  تا کنون   ۴۸میلیارد تومان  برای این طرح هزینه شده است .

نماینده مردم گچساران و باشت  با اشاره به اینکه  یکی از دلایل راکد بودن پروژه تونل دیل از دست  دادن جایگاه  اعتبارات است، افزود:  این طرح جایگاه خود را از ملی به استانی داده و اکنون این پروژه در بین  زمین و آسمان مانده است.

وی  ابراز کرد:  انتظار می رود جایگاه اعتبارات ملی به تونل دیل بازگردد تا بتواند با استفاده  از اعتبارات  ملی این پروژه مجددا  شروع به کار کند.

حسینی ابراز کرد:  پیمانکار پروژه دیل موسسه خاتم است  که در حال حاضر عنوان دارد که نمی تواند کار را آغاز کند  و با توجه به وجود چندین موسسه دیگر این پروژه به موسسه دیگر واگذار خواهد شد.

وی ادامه داد:  برای به بهره‌برداری رسیدن این پروژه  پیگیری های لازم را در سطح کشوری خواهم داشت  و در کمیسیون تلفیق ردیف بودجه به آن اختصاص داده  مخواهد شد.

نماینده مردم گچساران و باشت  در ادامه به پروژه بهسازی و تعریض محور بابامیدان- گچساران – بهبهان اشاره  و عنوان کرد:  10 کیلومتر از پل بریم باشت تا پل خیرآباد باقی مانده است که انتظار می‌رود با تخصیص بودجه و اعتبار این پروژه به سرانجام برسد.

حسینی با بیان اینکه بخشی از کار در محور باشت  به چرام باقی مانده است که  چنانچه موسسه خاتم از ادامه این عملیات  منصرف شده است  انتظار می رود دیگر موسسات ادامه دهنده کار باشند.

 نماینده مردم گچساران  و باشت در ادامه به تغییر کاربری  و جابه جایی  ۲۹۵پلاک در بافت فرسوده  که در رینگ بازگشایی قرار گرفته اشاره و اذعان کرد: برای جابه جایی این تعداد پلاک نیاز به   به تملک و یا معاوضه پلاک دارد که برای جابه جایی نیاز به اختصاص زمین از سوی راه و شهرسازی دارد.

 حسینی ابراز کرد: مطالبات ما از راه و شهر سازی مشخص است و در دیدار هفته بعد با آقای نیکزاد که برقرار می شود  مطالبات ما بیان خواهد شد.

 فرماندار باشت:  به مناقصه نرفتن 10کیلومتر پروژه بابامیدان- گچساران به بهبهان بعد از گذشت سه سال

در ادامه این نشست سید  مسعود حسینی فرماندار باشت  اظهار کرد: با توجه به مشکلات پروژه در حوزه راه و شهرسازیباشت انتظار می رفت که از پروژه ها از نزدیک بازدید به عمل آید.

وی ابراز کرد:  علی رغم تلاش هایی که در پروژه های مختلف راه و شهرسازی در حوزه شهرستان باشد صورت گرفته  متاسفانه در محور باشت  – چرام که تنها مسیری است که می تواند مردم باشت را به کهکیلویه وصل کند همین محور است که 15کیلومتر آن زخمی مانده است و 30کیلومتر آن بهسازی شده است.

 فرماندار باشت با تاکید بر اینکه انتظار می رود این آثار باستانی  جمع شود، عنوان کرد: نزدیک به سه سال است که محور بابامیدان ، بهبهان  و گچساران  تعیین تکلیف نشده است و  هر بار  بیان می شود که این پروژه که قریب بر 10کیلومتر است به مناقصه  رفته است که می توان گفت این پروژه 10 کیلومتر باقی مانده است تا کنون به مناقصه نرفته است و یک نقطه حادثه خیز است.

حسینی در ادامه به منطقه شلال دون  باشت اشاره  کرد و گفت: ، متاسفانه در این مسیر به دلیل نقطه حادثه خیز  بودن حوادث ناگواری در این منطقه رخ می دهد که انتظار می رود برای بهسازی این مسیر اعتباراتی تخصیص داده شود.

 فرماندار باشت در ادامه به روشنایی معابر بیرون شهری  اشاره و تصریح کرد: تا  روستای کلاغ نشین  گچساران روشنایی محور ایجاد شده است اما در محور باشت این روشنایی تامین نشده است.

 وی ادامه داد: در منطقه سرآببیز باشت به دلیل باریکی محور خودروها نمی توانند دو طرفه  تردد داشته باشند که انتظار می رود این مسیر تعریض شود.

درخواست وپژه شهردار باشت از معاون پارلمانی وزیر راه


در ادامه این نشست لطف الله موسوی شهردار باشت با اشاره به حضور سید فرزاد نجات نیا ابراز کرد،: امروز بنا دارم تنها یک مطلب را یاد آوری کنم و این این است که در همین سالن در سنوات گذشته مدیران زیادی در این سالن آمد و رفت داشتند و  امروز  خوشحالم  که یکی از فرزندان این استان  در این جلسه حضور دارند.

 شهردار باشت ابراز کرد: انتظار داریم تمام توان برای آبادی کهکیلویه و بویراحمد به کار بگیرید  تا روزی پشیمان نشوید چرا که  مردم این استان مستحق کمک هستند.

 سخنان کارشناسی  شده مدیرکل امور شهری استانداری کهگیلویه و بویراحمد  در بررسی مشکلات راه و شهرسازی

در ادامه  این نشست  عیسی شهامت مدیرکل امور شهری استانداری کهگیلویه و بویراحمد   اظهار کرد:  می طلبد یک نگاه ویژه  به قضیه ورودی شهرها  بشود چرا که ورودی شهرهای کهگیلویه و بویراحمد به عنوان یک چالش شده است  و نیاز است که ادارات  راهداری، مسکن و راه و شهرسازی  و شهرداری به این مقوله ورود پیدا کنند و اعتبارات بازآفرینی شهری به ورودی شهرها  سوق داده شود .

وی ادامه داد:  انتظار داریم  که یک مطالعه در جهت زیباسازی ورودی شهر داشته باشیم.

 مدیرکل امور شهری استانداری کهگیلویه و بویراحمد   ابراز کرد: طرح های جامع تفصیلی که طرح یاسوج در حال تصویب است که انتظار می رود این طرح هر چه زودتر تامین اعتبار شود.

 شهامت ادامه داد: طرح های تفصیلی نیاز به اعتبارات دارند و این اعتبارات از عهده شهرداری ها خارج است.

 وی با بیان اینکه یک سری اراضی در محدوده شهری وجود دارد که وزارت راه و شهرسازی این اراضی را به تملک گرفته است، اذعان کرد: بحث تقاطع و ایمن سازی از دیگر مشکلات حوزه شهری است.

 انصاری فرد:فرودگاه گچساران نیاز به استاندارد سازی دارد

در ادامه این نشست عنایت انصاری فرد  مدیر فرودگاه یاسوج  اظهار کرد: با حمایت خوب استاندار کار به نتیجه رسیده و وزیر کشور این موضوع را امضا کرده است که انشالله فرودگاه یاسوج به یک مرز هوایی بین المللی ارتقا پیدا کند.

وی ابراز کرد: در سالهای قبل باند فرودگاه یاسوج افزایش داده شد اما به دلیل  وجود ساختمان زندان نمی شد استفاده شود اما در سه ماه اخیر باند فرودگاه یاسوج به ۴۴۰متر افزایش یافته است.

 مدیر فرودگاه  یاسوج تصریح کرد:  به دنبال توسعه فرودگاه یاسوج  هستیم که  این فرودگاه به یک فرودگاه بین المللی ارتقا پیدا کند.

 انصاری فرد افزود: فرودگاه گچساران نیاز به استاندارد سازی دارد و تا این  فرودگاه استاندارد سازی نشود هیچ اتفاق خوبی رخ نخواهد داد.

وی ادامه داد: وزارت نفت تعهد داشت که هزار  میلیارد  تومان به هشت  فرودگاه نفت تخصیص داده شود که  سهم فرودگاه گچساران ۱۸۷ میلیارد تومان است و انتظارمی رود این اعتبارات به تصویب و در اختیار فرودگاه گچساران قرار گیرد.

 اتابک خطاب به معاون پارلمانی وزیر راه : شما بچه هییتی هستید و هییتی عمل کنید/ پروژه تونل دیل به یک انرژی هسته ای تبدیل شده است

در ادامه این نشست علیرضا اتابک  با بیان اینکه شاید این روزها من متفاوت تر صحبت می کنم و درخواست‌هایی را دارم ، اظهار کرد: در جلسه شورای عشایر  که با حضور رییس فراکسیون عشایر و رییس سازمان  امور عشایر برگزار شد مشکلات عشایر گچساران مطرح شد مشکلی که این روزها زندگی عشایر را به چالش کشیده است.

فرماندار گچساران با اشاره به اینکه نباید فقط شعار بدهیم که ما مدیران انقلابی و جهادی هستیم گفت:باید به سمتی برویم که انقلابی عمل کنیم، افزود:  مشکل عشایر گچساران با چهار تانکر  آبرسانی رفع می شود.

 اتابک ادامه داد: طرح سوال من امروز این است که  آقا سید فرزاد نجات نیا فرزند این استان و ما هم فرماندار دولت  هستیم  و مشکلات را می بینیم و امروز  پروژه تونل دیل به یک انرژی هسته ای تبدیل شده است .

 فرماندار گچساران ادامه داد: تونل دیل برای ما  یک مسله حیاتی است  که انتظار می رود با توجه به اینکه بازدیدی از پروژه دیل که امروز صورت گرفته  این پروژه تعیین تکلیف و عملیاتی شود.

 اتابک عنوان کرد: این پروژه باید کد ملی بخورد چرا که این پروژه سه سال است که تعطیل است و انتظار می رود این پروژه تعیین تکلیف شود.

وی در ادامه به شیوع بیماری  کرونا  اشاره و ابراز کرد: در بحث کرونا اگر در خرمشهر کرونا شیوع پیدا می کرد و  وضعیت قرمز  می‌شد این اتفاق در شهرستان گچساران هم رخ می داد  چرا  که این شهرستان در محور مواصلاتی قرارگرفته است.

فرماندار گچساران ابراز کرد:  محور کمربندی گچساران متعلق به گچساران نیست بلکه متعلق به کشور است و مطالبه ما باند دوم محور کمربندی است چرا که  هیچ یک از وزارت خانه ها  آن را برعهده نمی گیرند و این محور تقاطع  پنج نقطه مرگ آفرین در این محور قرار دارد.

 اتابک تصریح کرد: اکثر راه های روستایی گچساران چندین سال است که نیاز به روکش آسفالت دارند.

وی با اشاره به اینکه شهرستان گچساران یک شهر نفتی است  و مقرر شده که شهرستان گچساران به منطقه اقتصادی ویژه تبدیل شود نیاز بود که نفت تمامی راه ها را به صورت اتوبان تبدیل کند که اینگونه نبوده است.

فرماندار گچساران  در ادامه ابراز کرد: در بحث فرودگاه گچساران که یک فرودگاه پیر و فرسوده است  و این فرودگاه در تراز نفت و تنها برای پروازهای اضطراری بوده است. و این شهرستان نیاز به یک فرودگاه با استانداردهای لازم دارد.

اتابک  عنوان کرد: توسعه و ایجاد یک فرودگاه با استانداردهای لازم یک درخواست و نیاز  ضروری این شهرستان است.

فرماندار گچساران  در ادامه ابراز کرد: آقای نجات نیا شما یک بچه هییتی هستید و مصلی گچساران در تراز این شهرستان  نیست چرا که
مصلی دیشموک و قلعه رییسی بهتر از مصلی گچساران است و نمازگزاران برای اقامه نماز با ترس وارد این مصلی می شوند چرا که هر لحظه امکان ریزش سقف مصلی وجود دارد.

امام جمعه گچساران: اعتبارات مصلی جای دیگر هزینه می شود


در ادامه این نشست سید امین الله حجازی ، امام جمعه گچساران تصریح کرد: اکنون این دولت معروف به دولت و مجلس انقلابی است  و باید تلاش کنیم صرف اینکه دولت و مجلس انقلابی است همه چی تمام است نمی شود .

وی ادامه داد: اکنون بسیاری  از مردم ناراضی و گله مند هستند چرا که هنوز حس  بی اعتمادی وجود دارد  و هنوز مردم  به عینه ندیده اند و در بازار تورم را مشاهده می کنند.

امام جمعه گچساران افزود: بار بر دوش مردم خیلی سنگین تر است و قرار شد  که این دولت تلاش کند و اعتماد را به مردم بازگرداند و مردم در این برهه زمان تنها صداقت و اعتماد می خواهند .

حجازی  تصریح کرد: تنها نباید در حرف دولت انقلابی و  مجلس انقلابی بود   چرا که مردم در معیشت مشکل دارند.

وی ادامه داد: الحمدالله دولت و مجلس از مفسدین مچ‌گیری می کنند که این عمل قابل تقدیر است و در این دولت مشخص شد که مفسدین ایمن نیستند.

امام جمعه گچساران با بیان اینکه بار بر زمین مانده  زیاد است و باید این بارها برداشته شود، گفت: تلاش شود که شبانه روز  به مردم خدمت شود و بتوانیم خود و مسوولان را از عذاب الهی آگاه کنیم و این تصور را نداشته باشیم که من امام جمعه هستم و  هر  کاری را  می توانم انجام بدهم.

حجازی با بیان اینکه تلاش شود که شبانه روز به قصد قربت به مردم خدمت کنیم، بیان کرد:  راهکار این است که در ادارات ما احکام شرعی گفته و بحث امر به معروف و نهی از منکر در ادارات بیان شود.

امام جمعه گچساران با بیان اینکه بسیاری از مرذم مشکلات را به امام جمعه انتقال می دهند و امام جمعه این مشکلات را تربیون نماز جمعه بیان می‌کند، گفت: اگر کارها درست انجام گیرد امام جمعه به دنبال تفسیر نهج البلاغه می رود، اما مشکلات زیاد است که امام جمعه برای رفع مشکل به این موضوعات می پردازد.

وی در ادامه افزود: مصلی گچساران نزدیک به 30 سال قبل کلنگ زنی شده است و هم پیمانکار و هم ناظر  پروژه  مصلی از اداره راه و شهرسازی است و سالانه برای تکمیل مصلی یک میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است و پیمانکار می گوید تنها ۱۵۰ میلیون تومان به من داده شده است

حجازی گفت: در چند سال گذشته مبلغ هفت میلیارد تومان به مصلی تخصیص داده شده است که این میزان اعتبار در مصلی گچساران هزینه نشده است.

وی تصریح کرد: امام جمعه التماس می کند که کف شور در مصلی گذاشته شود اما گذاشته نمی شود.

امام جمعه گچساران گفت:  ضعیف  ترین مصلی در استان در گچساران احداث شده است  که در این مدت التماس و‌خواهش کردیم که  دست از مصلی بردارید اما دست از سر مصلی بر نداشته شده چرا چون هر سال به مصلی مبلغ یک میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده می شود و جاهای دیگر  این اعتبار خرج می شود.

حجازی خاطرنشان کرد: این مصلی متعلق به امام جمعه نیست بلکه متعلق به همه مردم است.

امام جمعه گچساران در ادامه گریزی به پروژه تونل دیل گچساران د و افزود:  دربحث تونل در دولت جدید خیلی در چشم ما می کنند که این دولت انقلابی است و این پروژه کماکان تعطیل است.

حجازی ادامه داد:25 درصد  نفت در گچساران تولید می شود اما بیشترین آمار بیکاری دارد که بیکاری در گچساران اول  و تولید نفت در گچساران اول است  و این یعنی ظلم در حق فرزندان این شهرستان.

نجات نیا: استان بایستی پاخور مدیران ملی شود 

در ادامه این نشست سید فرزاد نجات نیا معاون پارلمانی وزیر راه  گفت: دولت مردمی آقای رییسی  فضایی را  این شروع کرده است که تا کنون ده سفر استانی را رفته است و از نزدیک مشکلات را مورد بررسی قرار داد.

وی ادامه داد: یک بی اعتمادی بین مردم و مسوولان به وجود آمد و برای ترمیم این وضعیت یک امنیت و یک احساس امنیت داریم که کم کم این  حس در حال ایجاد شدن است.

معاون پارلمانی وزیر راه ادامه داد: وضعیت جاده های کهگیلویه و بویراحمد به دلیل داشتن دست اندازهای بسیار با چشم بسته می توان  تشخیص داد که در این استان هستیم.

نجات نیا با اشاره به اینکه  آقای حسینی از نمایندگان موثر در مجلس هستند، گفت: در این استان آزاد راه ، صنعت ریلی و خیلی از امکانات دیگر نداریم و با توجه به اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد یک درصد از وسعت کشور را تشکیل می دهد اما می توانیم کریدور ارتباطی پنج استان مهم کشور باشیم، و می توانیم جزو مبادی ورودی خیلی از واردات و صادرات از مرکز به بنادر و بالعکس باشیم و این موضوعاتی است که بایستی سالیان سال هم کار می شد.

وی ادامه داد: برای رفع مشکلات در حوزه راه و شهرسازی با چندین وزیر در این چند ساعت صحبت شد.

نجات نیا با اشاره به اینکه اکثر پروژه ها و مالکیت شهر ،پروژه های زمینی و هوایی متعلق به راه و شهرسازی است و نظام اولویت بندی بودجه نسبت به سال های گذشته متفاوت تر شده است، اظهار کرد: باید  تلاش  شود  که  این استان از بن  بست خارج شود  و هر جایی که بودم  چه  در وزارت علوم و  ارتباطات به دنبال خروج استان از بن بست بودم.

وی  تصریح کرد: من به شخصه نه را نمی توانم بگویم و به کرات می توانم بگوییم تا آخرین لحظه که در مسوولیت خودم هستم قدمی برای رفع مشکلات استان برخواهم داشت.

معاون پارلمانی  وزیر راه  ادامه داد: از53 فرودگاه  کشور هشت  فرودگاه در اختیار نفت بوده که در تراز یک فرودگاه استاندارد نیستند و باید مشکلات این فرودگاه ها رفع شود.

نجات نیا با بیان اینکه حق مردم گچساران با این همه ذخایر بیشتر ازاین ها است، گفت: احداث سالن 2 هزار نفره ، بحث ساختمان ناجا استان ،بحث توسعه فرودگاه در عرصه بین المللی و بحث ساختمان زندان ، بحث فرودگاه گچساران توسط استان توسعه خواهد یافت.

وی عنوان کرد: از ابتدای سفر  از برخی پروژه ها بازدید به عمل آوردیم و اساسا این یک پیش سفر است و در سفرهای آتی به دیگر شهرهای استان سفر کرده و مشکلات حوزه راه و شهرسازی مورد  بررسی و ارزیابی قرار خواهیم داد.

معاون پارلمانی  وزیر راه اظهار کرد: در بحث بازآفرینی خیابان بلادیان، بازگشایی رینگ، جمعا گچساران به اندازه کل استان به آن توجه شده است.

نجات نیا ادامه داد: در بازدیدهای امروز که صورت گرفت در راستای قانون  جهش تولید و احداث مسکن و تعهدی که دولت دارد  در حال حاضر برای تامین مسکن  در شهرستان باشت، یاسوج و سی سخت در بحث تخصیص زمین مشکل داریم .

معاون پارلمانی وزیر راه  تصریح کرد: سال قبل هفت میلیارد تومان برای ساماندهی بازار روز دهدشت  تخصیص داده شده است که  اکنون  این پروژه بلاتکلیف است.

معاون پارلمان وزارت راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: انتظار داریم که به این استان نگاه ویژه ای صورت بگیرد  چرا که این استان دارای قدمت زیادی است.

نجات نیا ادامه داد: در موضوعات نقاط حادثه خیر استان هم که اغلب جاده های ما فاقد علائم و خط کشی هستند، که اگر بتوانیم در حد تجهیز راه دارخانه ها در سطح استان نیز اقداماتی صورت خواهد گرفت، چرا که این استان خیلی نیاز به کار دارد،بنابراین اگر فردی را چشم بسته در نقطه ای از کره زمین بگذارند که در پوشش ارتباطات،اینترنت و یا زیر ساخت های حمل و نقل مشکلی متوجه شد بداند که در کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

وی گفت: ما باید برای این مشکلات نیز تدبیری کنیم و این آمدن و رفتن ها هم موثر است ،بنابراین این استان بایستی پاخور مدیران ملی شود  و به هرحال حضور مسوولان  مختلف در استان  و شهرستان ها با اهمیت است .

وی در اداه به موضوع تونل دیل اشاره و بیان کرد: این تونل یک کریدور شمال به جنوب است و پیرو صحبت هایی که شد و نشستی که مقرر شد در تهران برگزار شود پروژه تونل دیل  به شرکت راه سازه  واگذار خواهد شد چرا که موسسه خاتم اعلام کرده که دیگر نمی تواند این پروژه را  ادامه دهد.

معاون پارلمان وزارت راه و شهرسازی نیز در این بازدید گفت: تونل دیل به طول ۲ هزار و ۶۰۰ متر در دست ساخت است که عملیات آن توسط قرار گاه خاتم الانبیا آغاز شده و از طرف گچساران حدود ۶۰۰ متر کار انجام شده است .

سید فرزاد نجاتی نیا خاطرنشان کرد: با تلاش ها و پیگیری های نماینده مردم گچساران و باشت در خصوص پروژه تونل دیل امید می رود تا موانع مرتفع و این پروژه بزرگ‌فعال شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.