توصیه فرماندار گچساران به روسای ادارات :همانند روزهای اول مسوولیت فعالیت داشته باشید/ اتابک: لزوم آمادگی همه دستگاه ها در زمان وقوع بحران+ تصاویر

پایگاه خبری هیرونا فرماندار گچساران گفت: به تازگی دولت سیزدهم بر سر کار آمده است و نباید مدیران از همین اکنون کناره گیری کنند چرا که باید این دولت را کمک کرد و همه ما خادمان نظام جمهوری اسلامی ایران هستیم. به گزارش پایگاه خبری هیرونا، نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان گچساران به ریاست
پایگاه خبری هیرونا
فرماندار گچساران گفت: به تازگی دولت سیزدهم بر سر کار آمده است و نباید مدیران از همین اکنون کناره گیری کنند چرا که باید این دولت را کمک کرد و همه ما خادمان نظام جمهوری اسلامی ایران هستیم.
به گزارش پایگاه خبری هیرونا، نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان گچساران به ریاست فرماندار گچساران و دیگر روسای ادارات در سالن فرمانداری گچساران برگزار شد.
در این نشست حمید نارکی ، دبیر ستاد مدیریت بحران گچساران بااشاره به فرا رسیدن فصل سرما و وقوع بارندگی های سیل آسا اظهار کرد: با توجه به دستور العمل ارسالی از سوی وزارت کشور برای جلوگیری از وقوع حوادث ناشی از وقایع طبیعی دستورالعملهایی در دستور کار قرار گرفته است.
نارکی با اشاره به این دستور العنل ها گفت: اراِه روزانه گزارش هواشناسی به ادارات، تشکیل جلسات مستمر ، شناسایی مناطق پر ریسنک و پرخطر ، بازدید از پل های کمتر ارتفاع با استفاده از دیدبان محلی ، تمهیدات لازم برای تامین انرژی سوخت جایگزین ، آمادگی لازم دستگاه های خدمات رسان، پیش بینی و تجهیز مکان لازم برای زمان امداد رسانی، استقرار نیروهای انتظامی و نظامی ،تجهیز و استقرار خودروها، انجام تمرین و مانور ساعت صفر در سطح شهرستان به جهت آمادگی دستگاه ها برای جلوگیری از خطرات احتمالی در دستور کار قرار دارد.
دبیر ستاد مدیریت بحران گچساران ادامه داد: همچنین انسداد راه های منتهی به رودخانه ها در مواقع سیلاب، نصب تابلوها ی هشدار علایم خطر، پاکسازی و لایرویی کانال ها، حذف و هرس شاخ و برگ درختان، جلوگیری از ساخت و ساز در حریم رودخانه ها، جلوگیری از تخلیه نخاله ساختمانی در بستر رودخانه ها، ایمن سازی و مقاوم سازی مراکز درمانی، خدماتی و مدیریتی از جمله از مواردی بود که از سوی مدیریت بحران کشور ارسال شده که باید مد نظر قرار گیرد.
گلایه های رئیس اداره منابع طبیعی از کم کاری برخی ادارات در زمان بروز آتش سوزی در مراتع
در ادامه این نشست مجید نظری ، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران گفت: بحرانی که اکنون با آن مواجه هستیم آتش سوزی در مراتع و جنگل های شهرستان است.
وی با تقدیر و تشکر از افرادی که در مهار آتشسوزی روزی های اخیر شهرستان همکاری داشتند، عنوان کرد: متاسفانه برخی دستگاهها که خود عضو ستاد مدیریت بحران هستند در مواقع مهار آتش سوزی مراتع و جنگلها کناره گیری میکنند.
رییس ادامه منابع طبیعی گچساران افزود: منابع طبیعی متعلق به همه است.و تنها میراث اداره منابع طبیعی نیست انتظار می رود که دیگر دستگاه ها و مسوولان در مهار آتش سوزی مراتع و جنگل ها همکاری لازم را داشته باشند.
نظری ادامه داد: یش از 535 هکتار از جنگل ها و مراتع مناطق مختلف این شهرستان در آتش سوزی های امسال دچار آسیب جدی شده است که این میزان آتش سوزی جنگل و مراتع در مناطق خامی، نارک، آبریگون و کوه پهن طی پنج فقره آتش سوزی طعمه حریق شده است.
عوض زاده: ریزش برداری راه های روستایی در دستور کار قرار دارد
در ادامه این نشست عوض زاده رییس راهداری و حمل و نقل جادهای گچساران ابراز کرد: در زمینه بازدید از پل های کم ارتفاع در جلوگیری از مواقع وقوع بحران کماکان راهها و پل ها روزانه رصد و پل هایی که نیاز به تعمیر دارند در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: برخی از راه هایی روستایی که در فصل تابستان ریزش داشته و نیاز به مرمت و آسفالت دارند در فصل سرما بعد از اولین بارندگی ریزش برداری خواهد شد.
سوخت مورد نیاز عشایر در حال تامین
در ادامه مسوول امور عشایر گچساران ادامه داد: با توجه به آغاز کوچ عشایر به مناطق قشقلاقی گچساران تامین سوخت سفید مورد نیاز عشایر در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: 1200خانوار عشایر وجود دارد که تامین سوخت این خانوارها در دستور کار قرار گرفته است و با توجه به بعد مسافت و اینکه مشکلاتی که برای عشایر به وجود نیاید یک نماینده معرفی و سوخت مورد نیاز. عشایر توسط این نماینده توزیع می شود.
ای مسوول ادامه داد: خوشبختانه شهرستان گچساران به عنوان شهر سبز است و تمامی روستاهای این شهرستان از گاز مورد نیاز بهره مند هستند.
سرپرست شهرداری دوگنبدان گفت: سی.ان. جی دوگنبدان به بخش خصوصی واگذار می شود
در ادامه این نشست سید مصیب موسوی سرپرست شهرداری دوگنبدان اظهار کرد : حوزه آتش نشانی یک محدوده ای برای آن تعریف شده است و در آینده 2 ایستگاه دیگر به ایستگاههای آتش نشانی شهر دوگنبدان افزوده خواهد شد.
وی ادامه داد: ایستگاه های آتش نشانی سه و چهار برای شهر دوگنبدان در مناطق رزمندگان و پانصد دستگاه پیش بینی شده است.
سرپرست شهرداری دوگنبدان ابراز کرد: ماشین آلات شهرداری دوگنبدان مستهلک هستند و برای لایروبی کانال ها نیاز به همکاری دیگر دستگاه ها است.
موسوی در ادامه با اشاره به تعطیلی سی. ان . جی شهرداری دوگنبدان گفت: سی، آن جی و کشتارگاه نیمه صنعتی گچساران توجیه اقتصادی ندارد و سی، ان، جی شهرداری به بخش خصوصی واگذار می شود.
سرپرست شهرداری دوگنبدان ابراز کرد: اکنون بودجه شهرداری برای تکمیل کانال های نیمه کاره تخصیص شده است.
درخواست رئیس امور آب گچساران از شهرداری: از دادن مجوز برای ساخت و ساز غیرمجاز برروی کانال های دفع سیلاب خودداری شود
در ادامه این نشست افضلی ریییس اداره امور آب گچساران ابراز کرد: شناسایی مناطق پرریسک در دستور کار قرار گرفته است و مناطقی که بارندگی که در بالا دست رخ می دهد و دچار آسیب می شود رودخانه رود بال است که اکنون نیاز به لایروبی دارد.
وی افزود:ت نصب ابلوهای اعلام خطر و هشدارها ی لازم در زمان بارندگی و افزایش دیواره های کانال ها که بر عهده حوزه شهری و دهیاری ها است.
رئیس امور آب گچساران تصریح کرد: نقاطی که در فصل بارندگی حادثه خیز و بحرانی هستند کانال کارکنان و فلکه سرباز است که به دلیل طراحی خوبی که صورت نگرفته در زمان وقوع بارندگی سیلاب به وجود می آید.
افضلی در ادامه به ساخت و سازهای غیرمجاز بر روی کانالهای آب اشاره کرد و گفت: متاسفانه مشاهده می شود که بر روی کانال های دفع آبهای سیلاب ساخت و ساز غیر مجاز انجام می گیرد که انتظار می رود از شهرداری قبل از دادن مجوز و پروانه ساخت با امور آب شهرستان مکاتبه داشته باشند. و از ساخت و ساز در این مناطق خودداری شود.
توصیه فرماندار گچساران به روسای ادارات: همانند روز اول مسوولیت فعالیت داشته باشبد
در ادامه این نشست علیرضا اتابک اظهار کرد: نشست ستاد مدیریت بحران حایز اهمیت است و از همین اکنون نباید مدیران به دلیل روی آمدن دولت جدید خود را ببازند و منتظر انتصاب جدید باشند.
فرماندار گچساران با بیان اینکه به تازگی دولت سیزدهم بر سر کار آمده است و نباید مدیران از همین اکنون کناره گیری کنند و باید دولت جدید را کمک کرد چرا که همه ما خادمان نظام جمهوری اسلامی هستیم و تا لحظهای که سمت داریم باید همانند روز اول فعالیت داشته باشیم گفت: کار باید برای رضای خدا باشد.
وی ادامه داد: با توجه به فرا رسیدن فصل سرما و بارندگی سیل آسا دستگاه ها باید آمادگی لازم در زمان وقوع بحران را داشته باشد.
فرماندار گچساران ابراز کرد،:دستگاه ها بایستی کارهای مقدماتی و پیشگیری لازم را داشته باشند تا از موارد ناگوار جلوگیری به عمل آید.
اتابک با بیان اینکه ااین جلسات برای هماهنگی امور برگزار می شود، اذعان کرد: این هماهنگی ها است که دستگاهها را به هم مرتبط می کند.
وی ابراز کرد: بعد از آمادگی باید با بحران ها مقابله و در جهت بازبینی و کمک به آسیب دیدگان آمادگی لازم وجود داشته باشد.
فرماندار گچساران با اشاره به روسای ادارات گفت: شما مدیران نظام جمهوری اسلامی هستید و باید در زمان بحران مانند آتش سوزی در مراتع و جنگل ها همکاری داشته باشید که متاسفانه مشاهده می شود برخی از ادارات که خود عضو ستاد مقابله با بحران هستند در مواقع آتش سوزی همکاری ندارند.
اتابک با بیان اینکه دستگاه های خدمات رسان باید دستگاه ها و تجهیزات خود را در جهت مقابله با بحران آماده باشند، بیان کرد: ادارات یک
رابط در جهت وقوع بحران به فرمانداری معرفی کنند و اختیارات تام به رابط داده شود.
وی خاطر نشان کرد: روسا با انگیزه بیشتر کار کنند و همه ما تا به یک ساعت از مسوولیت ما باقی مانده است مانند روزهای اول کار خود را انجام دهیم.
برچسب ها :توصيه فرماندار ، گچساران ، نشست ستاد بحران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0