شهابی نسب :تحقق احداث سد شیو از برنامه های جدی دولت است/ تکمیل محور گچساران -گناوه در گرو اخذ مجوز ماده ۲۳+تصاویر

هیرونا رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تحقق احداث سد شیو از برنامه های جدی دولت است. به گزارش پایگاه خبری هیرونا، علی شهابی نسب ،رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از طرح های مهم عمرانی گچساران اظهار کرد: در اولین سفر ریاست جمهوری به استان
هیرونا
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تحقق احداث سد شیو از برنامه های جدی دولت است.
به گزارش پایگاه خبری هیرونا، علی شهابی نسب ،رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از طرح های مهم عمرانی گچساران اظهار کرد: در اولین سفر ریاست جمهوری به استان کهگیلویه و بویراحمد قریب بر سه هزار و ۵۶۱میلیارد تومان برای تکمیل طرح های عمرانی این استان تخصیص داده شد.
وی با بیان اینکه این میزان اعتبار جوابگوی طرح های عمرانی استان نبود، افزود: در متمم سفر ریاست جمهوری و حضور وزیران و بازدید از پروژه ها ، مسوولان استانی برای به سرانجام رسیدن طرح های عمرانی اعتبارات دیگری را مطالبه کرده و تا این لحظه ۲هزار و ۷۰۰میلیارد تومان توسط معاون رییس جمهوری به سازمان مدیریت استان، دستگاه های اجرایی و استانداری ابلاغ شد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با اشاره به اینکه این میزان اعتبار اختصاص داده شده ظرف مدت سه سال به استان ابلاغ خواهد شد، ادامه داد: این اعتبارات به پروژه راه ها، آب، ورزشی، فرهنگی، آموزشی ، عمران شهری ، مصلی ها و سایر موارد اختصاص داده می شود.
شهابی نسب ابراز کرد: فاز اول و دوم تامین آب بیش از ۶هزار هکتار از اراضی دشت امامزاده جعفر که در سال ۷۹عملیات اجرایی فاز نخست آن آغاز شد و یکی از طرح های مهم شهرستان گچساران است که در فاز نخست سه هزار و ۵۰۰هکتار از اراضی دشت امامزاده جعفر به آبیاری نوین مجهز شدند و این طرح در سال ۱۳۹۵افتتاح شد.
وی ابراز کرد: این پروژه ها جز بزرگترین پروژه های تامین آب اراضی کشاورزی دو شهرستان گچساران و باشت و جز پروژه های ملی به شمار می رود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اظهار کرد: امسال در قانون بودجه دشت امام زاده جعفر قریب بر هشتاد میلیارد تومان اعتبار دارد اما تا کنون اعتباری تخصیص داده نشده و این میزان اعتبار در مجلس شورای اسلامی مصوب شد.
تخصیص اعتبار ۲۳میلیاردی پردیس هنری
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه عملیات اجرایی پردیس هنری گچساران با زیربنای بیش از هفت هزار متر و مساحت ۱۰ هزار و ۵۰۰ متر مربع و با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد یکی دیگر از طرح های مهم در دست ساخت این شهرستان است تاکید کرد: تکمیل این پروژه که قرار است تا ۲ سال آینده انجام شود می تواند تحولی چشمگیر در توسعه فرهنگی استان دارد.
شهابی نسب ابراز داشت: امسال ۲۳ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات نفت برای تکمیل پردیس هنری گچساران در نظر گرفته شد که تخصیص آن روند احداث این زیرساخت مهم فرهنگی را شتابی چشمگیر می بخشد.
وی با اشاره به اینکه پروژه پردیس هنری گچساران از اعتبارات استانی تامین می شود ، گفت: این پروژه سال گذشته از محل اعتبارات نفت ۱۰میلیارد تومان اعتبار داشت که تنها ده درصد این اعتبارات تخصیص داده شد.
وی با بیان اینکه عملیات اجرایی طرح پردیس هنری گچساران سال ۱۳۹۶ آغاز شده ، افزود: با تلاشی که صورت گرفت در سال گذشته تنها ۲ میلیارد تومان برای این طرح اختصاص داده شد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: مقررشد که مجتمع پردیس هنری گچساران ظرف مدت دوسال آینده به بهره برداری برسد اما تکمیل این طرح به جذب اعتبار و تعهد دولت باز می گردد.
شهابی نسب با یادآوری اینکه پردیس هنری گچساران شامل بخشهای مختلفی از جمله سالن موسیقی، سالن همایش و برنامههای عمومی، سالن پلاتو، نگارخانه، گالری، موزه، سینما، گیم نت، کافی نت، سالن کنفرانس، کتابخانه تخصصی، مجموعه اداری، و سالن اجتماعات است گفت: این طرح پاسخگوی بخش عمده ای از نیاز فعالیت های فرهنگی و هنری گچساران در حوزه های مختلف است.
وی خاطر نشان کرد: مجتمع پردیس هنری گچساران جز پروژه های مهم و اولویت دار استان است.
استخر بانوان
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد استخر بانوان از دیگر طرح های مهم در دست اجرای گچساران است که تکمیل آن می تواند به بهبود زیرساخت های ورزشی بانوان این شهرستان کمک می کند.
شهابی نسب ابراز کرد: پروژه استخر بانوان گچساران از محل هدایای نفت تامین اعتبار می شد و جز پروژه های استانی است.
وی با بیان اینکه این طرح هم اینک 90درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: برای تکمیل این طرح استخر شنای گچساران پنج میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که بر اساس بازدیدی که صورت گرفت ۲ میلیارد تومان به این پروژه اختصاص داده شد.
برنامه ریزی برای ساخت سد شیو
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه به دنبال اجرایی شدن طرح های بلند مدت در استان هستیم ، اظهار کرد: احداث سد شیو از مهمترین اولویت های دولت به منظور توسعه بخش کشاورزی به عنوان یکی از ظرفیت های مهم توسعه اقتصادی در گچساران است.
شهابی نسب افزود: در صورت ساخت این سد که مطالعات آن انجام و برخی مجوزهای مورد نیاز آن اخذ شده ۱۴هزار هکتار زمین کشاورزی شهرستان های گچساران و باشت از دیم به آبی تبدیل می شود.
وی با یادآوری اینکه تبدیل زمین های دیم به آبی سبب ارزش افزوده زمین های بهره برداران و کشاورزی پایدار می شود تاکید کرد: تحقق احداث سد شیو از برنامه های جدی دولت است.
محور گچساران ، باباکلان ، بی بی. حکیمه
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ادامه داد: یکی دیگر از طرح های مهم شهرستان گچساران محور گچساران ، باباکلان، بی بی حکیمه، تونل دیل چرام ، پاتاوه به دهدشت است که امسال ۵۳میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شد.
شهابی نسب ادامه داد: با توجه به این میزان اعتبار تخصیص داده شده باید تلاش شود که مشکل تونل دیل رفع شود چرا که با رفع گاز موجود در تونل دیل و بازگشایی این مسیر محور گچساران به پاتاوه و دهدشت وصل خواهد شد.
محور گچساران به گناوه
شهابی بیان کرد: یکی دیگر از طرح های مهم گچساران تعریض،و بهسازی
محور گچساران به بندر گناوه است که پیش از این پروژه از محل هدایای نفت اعتبار می گرفته است.
وی گفت: برای تکمیل این طرح ملی نیازمند تامین اعتبار و اخذ مجوز ماده ۲۳ است که بخشی از فرایند آن انجام شده و بقیه در حال انجام است.
این مسوول اذعان کرد: برای این پروژه تا کنون ۴۰میلیارد تومان اعتبار مصوب شد که در صورت تکمیل فرایند اخذ ماده ۲۳ احداث آن شتاب می گیرد.
شهابی نسب با اشاره به اینکه این طرح در کیلومتر ۳۷ تا ۵۲ جاده گچساران به گناوه در حال ساخت است اظهار داشت:احداث جاده بی بی حکیمه به رگ سفید به طول ۱۵ کیلومتر و ۶۰۰متر مربع در حال احداث است.
وی ادامه داد: جاده گناوه به دیلم به گچساران راهی قدیمی و شریانی در جنوب کشور به طول حدود ۱۱۸ کیلومتر است که بخشی از آن در حوزه استحفاظی استان بوشهر و قسمتی نیز در کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
شهابی نسب افزود: تعریض و بهسازی جادههای مواصلاتی گچساران،باباکلان به بی بی حکیمه به گناوه در قالب هشت قطعه شامل پنج قطعه از جاده دوگنبدان تا روستای بی بی حکیمه و سه قطعه نیز در حوزه استان بوشهر اجرا میشود که عملیات اجرایی این طرح از اواخر بهمن ماه سال ۱۳۹۵ آغاز شد و براساس برنامه ریزی قرار بود این پروژه در مدت زمان سه سال اجرا و بهره برداری شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0