سرانه پایین بیش از ۱۰ برابری شهروندان گچساران /راه برون رفت جذب سرمایه گذار

هیرونا موسس مدرسه مجازی سرمایه گذاری و مشارکت( مشاور در سرمایه گذاری امور شهرداری های کشور گفت: شوراها و مدیران شهری مباحث جذب سرمایههای داخلی و خارجی را در اولویت برنامههای خود قرار دهند. به گزارش پایگاه خبری هیرونا، نشست کارگاه آموزشی راهکارهای عملیاتی برای تامین مالی توسعه شهری با حضور موسس مدرسه مجازی سرمایه
هیرونا
موسس مدرسه مجازی سرمایه گذاری و مشارکت( مشاور در سرمایه گذاری امور شهرداری های کشور گفت: شوراها و مدیران شهری مباحث جذب سرمایههای داخلی و خارجی را در اولویت برنامههای خود قرار دهند.
به گزارش پایگاه خبری هیرونا، نشست کارگاه آموزشی راهکارهای عملیاتی برای تامین مالی توسعه شهری با حضور موسس مدرسه مجازی سرمایه گذاری و مشارکت کشور و به ریاست فرماندار و روسای ادارات در سالن کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد.
در این نشست داوود ندیم ، موسس مدرسه مجازی سرمایهگذاری شهری کشور اظهار کرد: ابلاغ شیوهنامه سرمایهگذاری و مشارکت شهرداریها از سوی وزارت کشور، نقطه عطف مهمی در توسعه شهرهای کشورمان در گام دوم انقلاب و اقدامی بسیار ارزشمند برای اقتصاد کشور است،
وی گفت: در سالهای گذشته سرانه بودجه شهرداریها از 400 هزار تومان تا 3 میلیون تومان در شهرهای کشور حسب درجات و ظرفیتهای شهرها متغیر بود که هیچ یک از شهرها نتوانستهاند به سرانه بهینه حسب درجه خود دست یابند.
ندیم ادامه داد: متوسط سرانه بودجه هر شهرداری در همان سالها قریب به
بر 15 میلیون تومان میبود که شکاف عظیمی بین ارقام تحقق یافته با ارقام لازم برای توسعه شهرها وجود دارد و چنانچه این شکاف با منابع سرمایهگذاران بومی و ملی و خارجی و روشهای مختلف از جمله سرمایهگذاری مشارکتی پر نشود، امکان رقابت شهرهای کشورمان با شهرهای همتای خارجی خود سلب خواهد شد.
موسس مدرسه مجازی سرمایه گذاری و مشارکت( مشاور در سرمایه گذاری امور شهرداری های کشور گفت: انتظار می رود که شوراها و مدیران شهری مباحث جذب سرمایههای داخلی و خارجی را در اولویت برنامههای خود قرار دهند.
ندیم ابراز کرد: :تمام شهرهای کشورمان فرصت های سرمایه گذاری بی بدیل و متعددی در زمینه های مختلف دارند که برخی از آنها دارای مطالعات و طرحهای قابل ارائه در بازارهای بین المللی دارند.
وی گفت : رمز خروج شهرداری های کشورمان از بحران مالی موجود ، وارد شدن در سیستم سرمایه گذاری مشارکتی است که خوشبختانه این حرکت در کشور آغاز شده و در صورت همکاری عوامل مرتبط ، در آینده شاهد شکوفایی اقتصاد شهری و بهتر شدن وضعیت مالی شهرداری ها و افزایش کیفی و کمی خدماتشان خواهیم بود و شهرهایی که پیشگام این حرکت باشند زودتر از بقیه وضعیت مالی شان اصلاح می شود.
ندیم ادامه داد: انتظار می رود که مدیران شهری سیستم سنتی شهرداری و روزمرگی را رها نمایند و با ایجاد سیستم های جدید اقتصاد شهری که سرمایه گذاری مشارکتی یکی از آیتم های آن است برندینگ شهری یکی دیگر از آن آیتم ها و سایر مدلها ، نسبت به ایجاد خط تولید ثروت آفرینی برای شهرداری و شهروندان شهر اقدام نمایند.
وی عنوان کرد: طی بازدیدی که از شهرستان گچساران انجام شد این شهرستان دارای ظرفیت های بسیاری خوبی است و می توان از این ظرفیت های برای سرمایه گذاری استفاده نمود.
ندیم تصریح کرد: بودجه شهرداری دوگنبدان در سال گذشته ۱۲۰ میلیارد تومان بوده که نسبت به جمعیت ۸۵ هزار نفری این شهر رقم بسیار پایینی است و این به معنای آن است که سرانه بودجه هر نفر معادل یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان میشود.
وی گفت: با توجه به اینکه این رقم در دیگر شهرها، سرانه هر نفر ۱۵ میلیون تومان بوده تفاوت بیش از ده برابری در سرانه شهری گچساران با دیگر شهرهای همسان وجود دارد و این سرانه تفاوت فقر شهری را ایجاد خواهد کرد.
وی گفت: ما باید از روش های سرمایه گذاری صنعتی و مدل ۱۸۸گانه ای که برای کسب درآمد شهرداری ها استفاده می شود جایگزین روش های سنتی کنیم تا بتوانیم منابع بیشتری به این شهر وارد کنیم.
ندیم اظهار داشت: پیشنهاد من برای توسعه سرمایه گذاری در این شهر شامل،تشکیل معاونت سرمایه گذاری و شرکت اقتصادی، اجرای مطالعات سرمایه گذاری که توسط وزارت کشور ابلاغ شده،سند چشم انداز ۲۰ساله اقتصاد شهری ،استراتیژی سرمایه توسعه شهری،برنامه های مشارکتی و استارت یک نمایش ملی و بین المللی برای سال آینده باشد تا بتوانیم سرمایه های لازم را برای این شهر جذب کنیم.
وی با بیان اینکه بالغ بر ۶۰۰قرار داد پروژه های سرمایه گذاری مشارکتی در برخی شهرداری های کشور تاکنون انجام شده افزود: در سال گذشته قانون درآمد های پایدار به شهرداری ها ابلاغ که بند اول آن مربوط به سرمایه گذاری شهری بوده و تمامی شهرداری ها لازم شده که به این سمت بروند و منابع را جذب کنند.
در ادامه این نشست روانبخش دیهیمی خوب ، فرماندار گچساران با اشاره به اینکه برای جذب سرمایه گذار نیاز به ایجاد زیر ساخت است، افزود: با توجه به وجود منابع های خدادادی و نفت در شهرستان گچساران زیر ساخت های لازم برای جذب سرمایه گذار و ایجاد درآمد پایدار وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه از سرمایه گذاری کاذب خودداری شود؛ افزود: برای ایجاد اشتغال و درآمد پایدار از ظرفیت نیروهای بومی استفاده شود.
فرماندار گچساران ادامه داد: نوسان قیمت ها و امنیت مالی یکی از معضلاتی پیش پای سرمایه گذاران است.
دیهیمی خوب عنوان کرد: استفاده از ظرفیت سرمایه گذار خصوصی در رشد، توسعه و بالندگی هر شهر نقش بسزایی دارد.
روانبخش دیهیم با اشاره به اینکه هنر مدیریت دولتی و برنامهریزان توسعه کشور آن است که بتوانند از طریق تعریف زمینههای جذاب برای سرمایهگذاری و فراهم آوردن بسترهای قانونی و قراردادهای حقوقی مناسب، زمینه سرمایهگذاری را افزایش داده و از فرار سرمایه از کشور جلوگیری کنند، افزود: توسعه پایدار توسعهای است که نیازهای حال حاضر را بدون اینکه توانایی نسلهای آینده در تأمین نیازهای خود را به خطر بیندازد، تأمین کند.
وی با بیان اینکه تنها راه برونرفت از بحران اقتصادی، رشد تولید و مهمترین مسیر در رشد تولید سرمایهگذاری بخش خصوصی است، ضروری است هم زیرساخت های لازم و هم امنیت سرمایه گذار فراهم شود.
در ادامه شهردار دوگنبدان اظهار کرد : با توجه به ظرفیت های بالقوه شهرستان گچساران به لحاظ ویژگی های اقلیمی – میراث و غیره ضروری است سرمایه گذاری شود.
رضا قشقایی تصریح کرد : برگزاری این گونه کارگاههای اموزشی می تواند آغاز یک جریان فکری در مدیریت شهری باشد.
وی گفت : رویکرد جدیدی که در مدیریت شهری در خصوص نظام سرمایه گذاری و پروژه های مشارکتی مورد توجه قرار گرفته از جمله مواردی است که در همایش فرصت های سرمایه گذاری دنبال می شود.
شهردار دوگنبدان تاکید کرد : توسعه شهری با منابع محدود شهرداری ها ممکن نیست و باید بخش خصوصی را مشارکت دهیم.
قشقایی با اشاره به برگزاری محورهای سرمایه گذاری این کارگاه تصریح کرد: اقتصاد شهری و درآمد پایدار،محیط زیست و مدیریت پسماند، عمران و پروژه های زیرساختی، حمل و نقل عمومی و ترافیک، گردشگری و تفریحات شهری، خدمات اجتماعی و فرهنگی،خدمات شهری و شهرسازی و شهر هوشمند و دانش بنیان از جمله محورهای اصلی سرمایه گذاری در این همایش است.
وی خاطرنشان کرد: پیشرفت – رشد و توسعه شهرستان وابسته به سرمایه گذاری است و باید ضمن کشف ظرفیت های جدید، در حفظ و نگهداری آنها کوشا باشیم.
شهردار دوگنبدان گفت: مدیریت شهری و شهرداری دوگنبدان از دیدگاه ها و نظرات تخصصی کارشناسان حوزه سرمایه گذاری استقبال میکند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0