کد خبر : 4543
تاریخ انتشار : دوشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۸

تخصیص ۸۵درصد از اعتبارات استانی به طرح های عمرانی گچساران/ از تخصیص اعتبارات تا پروژه‌هایی که یک ریال اعتبار ندارند+ تصاویر

تخصیص ۸۵درصد  از اعتبارات  استانی به  طرح های عمرانی گچساران/ از تخصیص اعتبارات  تا پروژه‌هایی که یک ریال اعتبار ندارند+ تصاویر

هیرونا فرماندار گچساران گفت:مبلغ 185 میلیارد تومان به 300 طرح عمرانی در حال ساخت گچساران اختصاص داده شد. به گزارش پایگاه خبری هیرونا، نشست بررسی پروژه‌های عمرانی شهرستان گچساران  به ریاست فرماندار و دیگر روسای ادارات در سالن کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد. در این نشست روانبخش دیهیمی خوب اظهار کرد:  در سال مالی 1400

هیرونا

فرماندار گچساران گفت:مبلغ 185 میلیارد تومان به 300 طرح عمرانی در حال ساخت گچساران اختصاص داده شد.

به گزارش پایگاه خبری هیرونا، نشست بررسی پروژه‌های عمرانی شهرستان گچساران  به ریاست فرماندار و دیگر روسای ادارات در سالن کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد.

در این نشست روانبخش دیهیمی خوب اظهار کرد:  در سال مالی 1400 – 1401  مبلغ 185 میلیارد تومان به 300 طرح عمرانی در حال ساخت گچساران اختصاص داده شد.

فرماندار گچساران میزان اعتبارات تخصیص یافته از محل درآمدهای نفت 30درصد و استانی را 85 ددرصد ذکر کرد.

وی  ادامه داد: همچنین از محل اعتبارات توازون 25درصد، مالیات بر ارزش افزوده 30درصد و  اسناد خزانه 65 درصد از اعتبارات  به پروژه‌های عمرانی گچساران تخصیص  داده شد.

دیهیمی خوب ابراز کرد:300 طرح در حوزه‌های مختلف شامل راه، انرژی، آب، عمران شهری و روستایی، بهداشت و درمان، ورزش، فضای آموزشی، گردشگری، فرهنگی و مذهبی در این شهرستان در دست اجراست.

فرماندار گچساران با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی طرح‌های در دست اجرای این شهرستان رضایت بخش است، گفت: تکمیل و افتتاح طرح‌های نیمه تمام از اولویت‌های مهم کاری مسئولان شهرستانی در سال جاری است.

 

در ادامه این نشست  علی دستلاف سرپرست جهاد کشاورزی گچساران به طرح‌های عمرانی  حوزه جهادکشاورزی پرداخت و گفت:  از جمله طرح‌های مهم جهاد کشاورزی  می توان  به سد خاکی سعادت آباد، تامین آب اراضی بابا کلان که قربب بر چهار میلیارد و 500میلیون  تومان به این طرح   اعتبار  مصوب شده که متاسفانه در سال مالیجاری  قریب بر 400 میلیون تومان به این پروژه تخصیص داده شده است.

سرپرست  جهادکشاورزی گچساران  ابراز کرد:  این پروژه هم اکنون   قریب بر  50درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اعتبارات این پروژه از محل توازون تامین اعتبار می شود.

وی ادامه داد: اجرای شبکه تامین آب امامزاده جعفر که دو میلیارد و هفتصد میلیون تومان نیاز به اعتبار دارد .

دستلاف با بیان اینکه  اجرای شبکه سه و چهار آبرسانی به اراضی دشت لیشتر  در حال حاضر فعال است،عنوان کرد: ایستگاه پمپاژ باباکلان اکنون راکد مانده است و همچنین برای  راه اندازی ایستگاه پمپاژ فاز دو امامزاده جعفر نیاز به اعتبارات دارد.

در ادامه این نشست  سید معصوم افضلی، رئیس اداره امور آب گچساران به پروژه‌های مهم این بخش اشاره کرد و افزود:  امور اّ گچساران در حال حاضر دارای 6 پروژه  مهم و اساسی  دارد.

وی ادامه داد: پروژه آبرسانی به اراضی خان احمد که میزان اعتبار  مصوب شده در سال مالی جاری  43 میلیارد و 79میلیون تومان مصوب بوده که از این میزان  بیش از35 میلیارد تومان تخصیص داده شد.

رئیس  امور آب گچساران  با اشاره  به اینکه پروژه  آبرسانی  به اراضی خان احمد   از محل اعتبارات ملی و استانی تامین اعتبار می‌شود، گفت:
برای تکمیل این طرح نیاز به 250میلیارد تومان اعتبار است که می طلبد  از محل اعتبارات  استانی و ملی تامین اعتبار شود.

افضلی  ابراز کرد: پروژه آبرسانی و تامین آب اراضی خان احمد  از سال 95  کلنگ زنی شد و هم اکنون  از پیشرفت فیزیکی 70درصدی برخوردار  است.

 

افضلی  با اشاره به اینکه  پروژه تامین آبرسانی به ارضی  خان احمد اکنون غیر فعال است، بیان کرد: آبرسانی به  اراضی  دشت مور غیر فعال است و پیمانکار  این پروژه مطالبه دارد.

رئیس امور آب گچساران با بیان اینکه اعتبار  مصوب شده برای این طرح  2 میلیارد تومان بوده که تا کنون بیش از 900 میلیون تومان آن اختصاص داده شده است و برای تکمیل این طرح نیاز به اعتبارات دارد.

این مسوول در ادامه  ابراز کرد: آبرسانی به نازمکان و بهبود کانال رود بال که برای این پروژه  10میلیارد تومان  اعتبار  تصویب شده بود که تا کنون  هفت میلیارد تومان تخصیص  داده شد که از این میزان اعتبار تنها سه میلیارد و 250میلیون تومان جذب شده است.

افضلی اذعان کرد: برای تکمیل این طرح نیاز به 18میلیارد تومان اعتبار دارد.

رئیس امور آب  گچساران با بیان اینکه طرح آبرسانی به دشت لیشتر مبلغ مصوب 20میلیارد تومان بوده که هفت میلیارد و600 میلیون اختصاص داده شده است و برای تکمیل این طرح نیاز به 150میلیارد تومان  اعتبار دارد.

افضلی   با بیان اینکه طرح آبرسانی به دشت لیشتر گچساران در سال 96 کلنگ زنی شد،  تصریح کرد: این پروژه اکنون فعال است و دارای پیشرفت فیزیکی بیش از 65درصدی است ا.

وی  خاطرنشان کرد: تامین آب تنگ انگشترک و آبرزی که خط انتقال اصلی توسط اداره امور آب کار شده است و این پروژه در هفته دولت به اتمام و به مرحله بهره برداری خواهد رسید .

رئیس امور آب گچساران  اذعان کرد: اعتبار پروژه تنگ انگشترک6 میلیارد و 900میلیون تومان مصوب بوده که از این میزان بیش از دو میلیارد تومان جذب شده است و برای تکمیل این طرح نیاز به چهل میلیارد تومان اعتبار دارد.

افضلی ادامه داد: ساماندهی رودخانه ها اعتبار مصوب برای این طرح 862میلیون تومان بوده است که 88میلیون و600هزار تومان تخصیص داده شد.
وی خاطر نشان کرد، پروژه های آب منطقه ای شهرستان گچساران همگی  فعال هستند.

در ادامه این نشست  یعقوب عوض زاده ، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای گچساران  با اشاره به اینکه  تمامی پروژه‌های حوزه راهداری گچساران فعال هستند، گفت: 12 طرح در زمینه بهسازی ، آسفالت راه های روستایی، اجرای شبکه روشنایی، ارتقا روشنایی، لکه گیری هندسی، لکه گیری و روکش آسفالت در این شهرستان در دست اجراست.

وی بیان کرد: بهسازی جاده نیمدور ، اسپر، موگ، جاده کمربندی بهشت زهرا ، بهسازی جاده پشکان ، بهسازی و آسفالت راه های روستایی آبچیرک آب توت سر آب ننیز ،آبریزی، پاکوه ، اجرای شبکه روشنایی پل پاسگاه عبدالهی و تقاطع غیر همسطح خیرآباد ، ارتقا روشنایی باشت،گچساران، لکه گیری هندسی در سطح استان (جاده کمربندی گچساران)، تعمیر و بازسازی ساختمان پلیس راه گچساران – شیراز، لکه گیری و رو کش آسفالت پل بریم باشت- خیرآباد- گچساران و لکه گیری و روکش آسفالت محور گچساران- بی بی حکیمه از مهمترین طرح های در دست اجرا اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای گچساران است.

عوض زاده اظهار داشت: از این تعداد طرح های در دست اجرا پنج طرح از محل اعتبارات ملی و مابقی از محل اعتبارات استانی تامین اعتبار می‌شوند.

وی  با بیان اینکه  بهسازی محور نیمدور، اسپر نیاز به اعتبار دارد، افزود: برای بهسازی محور اسپر نیاز به چهار میلیارد و 500 میلیون  تومان اعتبار  و همچنین  برای محور سرابننیز سه میلیارد و100 میلیون تومان  اعتبار تخصیص داده شده است.

رئیس راهداری گچساران  ادامه داد: اعتبار مخور سرابننیز و پشه کان قرارداد اولیه آن 10میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده است .

عوض زاده با بیان اینکه  پروژه اجرای شبکه روشنایی فلکه نرگسی فعال است، خاطرنشان کرد:  حقوق کارکنان از اعتبارات عمرانی پرداخت می شود که بیش از پنج میلیارد تومان برای پرداخت  حقوق 31کارکنان عمرانی پرداخت می شود که  از فرماندار انتظار می رود  اداره راهداری را به صورت ویژه دیده شود.

در ادامه این نشست سعید کردلو رییس راه و شهرسازی گچساران اظهار کرد: پنج پروژه مهم در حوزه راه و شهرسازی گچساران  در دست اجرا  است.

وی با اشاره به محور گچساران – گناوه  اظهار کرد: این طرح در کیلومتر ۳۷ تا ۵۲ جاده گچساران به گناوه در حال ساخت است، افزود:  احداث جاده بی بی حکیمه به رگ سفید به طول ۱۵ کیلومتر و ۶۰۰متر مربع در حال احداث است.

کردلو بیان کرد: ۵۵ میلیارد تومان از محل بودجه نفت و اعتبارات ملی برای ساخت این جاده مهم پیش بینی شده که ۱۲ میلیارد تومان از این بودجه در سال مالی جاری اختصاص یافته است که اکنون 45 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

رئیس اداره راه و شهرسازی گچساران عنوان کرد: تامین اعتبار این پروژه 80 درصد از اعتبارات ملی و 20 درصد از اعتبارات استانی تامین اعتبار می شود.

رئیس اداره راه و شهرسازی گچساران  ابراز کرد: پروژه بازسازی تقاطع اصلی گپساران – باباکلان در دو قطعه  در حال اجرا است که اعتبار اختصاص  یافته به این پروژه 29 میلیارد تومان بوده است  که  در حال حاضر این پروژ72 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان اینکه این پروژه فعال است، افزود: احداث مجتمع فرهنگی هنری که این پروژه در سال نودو شش کلنگ زنی شد و در سال گذشته
چهارمیلیارد تومان برای این پروژه مصوب شد که تنها دو میلیارد تومان تخصیص داده شد.

کردلو خاطرنشان کرد: برای تکمیل این پروژه بدون تجهیزات نیاز به 50میلیارد تومان اعتبار دارد و در حال حاضر این پروژه به صورت نیمه فعال است.

رئیس اداره راه و شهرسازی گچساران خاطرنشان کرد: اعتبارات این پروژه از محل اعتبارات ملی و استانی تامین اعتبار می شود.

وی به پروژه جاده کمربندی گچساران  اشاره کرد و افزود: مسال هفت میلیاردو 300 میلیون تومان  به این پروژه  مصوب  شده که هم اکنون بیش از یک میلیارد تومان به این پروژه تخصیص داده شده است.

کردلو خاطرنشان کرد: احداث پارک محله‌ای سادات به مساحت ۵ هکتار با اعتبار ۲۴ میلیارد ریال و تخصیص ۱۰ میلیارد ریال که در بهمن ماه سال گذشته عملیات اجرایی آن آغاز شده در حال حاضر ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

در ادامه این نشست اورنگ نارکی، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گچساران گفت:  پروژه  مجتمع فرهنگی آفتابگردان که دارای بیش از نود درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در این چهار سال گذشته یک ریال به این پروژه تخصیص داده نشده است.

در ادامه این نشست  رضا قشقایی شهردار دوگنبدان اظهار کرد:  اعتبار شهرداری دوگنبدان در سال مای 140 الی 1401  تنها 27 میلیارد و ۳۰۰میلیون  تومان بوده  که از این میزان حدود ۲۵ درصد معادل ۶۷ میلیارد ریال آن تخصیص یافته است.

وی با بیان اینکه ۱۰ پروژه عمران شهری در گچساران در دست اجراست، افزود: این پروژه ها دارای پیشرفت فیزیکی 30الی 80درصدی برخوردار است.

شهردار دوگنبدان با بیان اینکه تا پایان سال  مالی سعی می شود که 30 میلیارد تومان اعتبار  جذب شود، افزود: متاسفانه در سال مال جاری برای  تکمیل پارک دریاچه  نفت اعتباری تخصیص داده نشده است.

وی ادامه داد: ایجاد فضای سبز که دو میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده بود  تنها 30 میلیون تومان  آن جذب شده است.

شهردار دوگنبدان  اذعان کرد: احداث جاده سلامت یک میلیارد تومان تخصیص داده شده است و همچنین برای
احداث نماز خانه و سرویس بهداشتی که 300میلیون تومان مصوب  شده بود که تنها سه میلیون تومان جذب شده است.

قشقایی با بیان اینکه متاسفانه  برای بازسازی کشتارگاه اعتباری در نظر گرفته نشده بود، افزود:  برای احداث مجتمع فرهنگی300 میلیون تومان مصوب شده است.

شهردار دوگنبدان  ابراز کرد: برای بهسازی معابر  و جدول گذاری  2میلیارد تومان اعتبار مصوب شده که 700میلیون تومان تخصیص داده شده است که این میزان اعتبار بابت مطالبات پیمانکاران پرداخت شد.

در ادامه این نشست رحیم خردمند، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گچساران گفت:  از مجموع ۱۲پروژه میراث فرهنگی
500میلیون تومان  اعتبار برای  مرمت و بازسازی کوشک  تخصیص داده شد بوده  تنها ۲۵۰میلیون تومان  این اعتبار جذب شد.

وی ادامه داد: برای احداث موزه نفت72 میلیارد تومان  اعتبار در نظر گرفته شده که متاسفانه هیچگونه اعتباری امسال به این پروژه تخصیص داده نشده است.

خردمند بیان کرد: امسال سه میلیارد تومان به موزه نفت تخصیص داده شده است که هیچگونه اعتباری تا کنون جذب نشده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری  گچساران  ادامه داد: پروژه گردشگری سدچم شیر که متاسفانه در  اکنون برای  جانمایی مکان این طرح گردشگری ایرادات گرفته شده است.

وی ابراز کرد: طی بازدیدی که مسوولان استانی و شهرستانی از این طرح به عمل  آورده اند متاسفانه در جانمایی این طرح به سرانجام نرسیده اند.

در ادامه این نشست محمد مراد راغ پور، رییس بنیاد مسکن  انقلاب اسلامی گچساران اظهار کرد: کل اعتبارت امسال بنیاد مسکن  گچساران 21 میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان مصوب شد که از این میزان 14میلیارد تومان جذب شد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گچساران  عنوان کرد:  قریب بر ۲۶میلیارد تومان در جهت پرداخت مطالبات قیر رایگان نیاز است.

وی خاطر نشان کرد: شش پروژه فعال  در زمینه روکش آسفالت معابر روستایی  در دست اجرا است که هم اکنون در حال بیس ریزی برای انجام 50 هزار متر مربع آسفالت روستایی هستیم .

در ادامه این نشست  سعادت  رئیس امور عشایر  گچساران تصریح کرد: برای بازگشایی و مرمت جاده عشایر  اعتباراتی نیاز است .

وی با بیان اینکه پروژه  آبرسانی سیار به عشایر گچساران با اعتباری به مبلغ  ۴۸۰میلیون تومان  انجام گرفت که متاسفانه تخصیص اعتبارات آن صفر بوده است.

رئیس امور عشایر گچساران  خاطرنشان کرد: پروژه آبرسانی سیار به عشایر گچساران دارای پیشرفت فیزیکی صد درصد است.

سعادت افزود: امسال بیش از ۵۰۰میلیون تومان به پروژه های عمرانی امور عشایر تخصیص داده شده است که اولویت تخصیص اعتبار امور عشایر به بازسازی مخازن  آب  است.

در ادامه علیزاده نماینده نوسازی مدارس گچساران اظهار کرد: مدرسه فراشبندی رزمندگان دارای90 درصد پیشرفت فیزیکی  است که این پروژه از اعتبارات ملی تامین اعتبار می شود.

وی با بیان اینکه اعتبار این پروژه ۳۴۰میلیون تومان بود که این میزان اعتبار جذب شده است، افزود: برای تکمیل این آموزشگاه نیاز به سه میلیارد تومان اعتبار دارد.

نماینده نوسازی و تجهیز مدارس گچساران  با اشاره به اینکه آموزشگاه  فضیلت که  هم اکنون دارای پیشرفت فیزیکی 80درصدی است، عنوان کرد: اعتبار این پروژه۶۰۰میلیون تومان بوده که ۲۰۰میلیون تومان از اعتبرات استانی و  ۴۰۰میلیون تومان به صورت اوراق خزانه  بوده است.

علیزاده ابراز کرد: برای تکمیل این پروژه نیاز به یک میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار دارد.

وی ابراز کرد: مدرسه استثنایی گچساران که در حال انجام بازسازی است . 400میلیون تومان اعتبار به این پروژه تخصیص داده شده که همگی جذب شدند.

این مسوول خاطرنشان کرد: 12 پروژه آموزشی و ورزشی که هفت پروژه در قالب زمین چمن مصنوعی است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.