کد خبر : 4786
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷

از فعالیت ۷۲۰۰ نیرو بسیجی در مهار آتش سوزی تا ایجاد ۶۰۰ کیلومتر آتش بُر در گچساران/دیهیمی خوب: ۱۰میلیارد ریال برای خرید تجهیزات اطفا حریق در گچساران نیاز است ,

از فعالیت ۷۲۰۰ نیرو بسیجی در مهار آتش سوزی تا ایجاد ۶۰۰ کیلومتر آتش بُر در گچساران/دیهیمی خوب: ۱۰میلیارد ریال برای خرید تجهیزات اطفا حریق در گچساران نیاز است ,

هیرونا فرماندار گچساران گفت: ۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز تجهیزات اطفای حریق عرصه های ملی در این شهرستان نیاز است. به گزارش پایگاه خبری هیرونا، روانبخش دیهیمی خوب در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در گچساران افزود: به منظور جلوگیری از گسترش آتش به جنگل ها و مراتع و

هیرونا

فرماندار گچساران گفت: ۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز تجهیزات اطفای حریق عرصه های ملی در این شهرستان نیاز است.

به گزارش پایگاه خبری هیرونا، روانبخش دیهیمی خوب در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در گچساران افزود: به منظور جلوگیری از گسترش آتش به جنگل ها و مراتع و مناطق حفاظت شده این شهرستان امسال ۴۸۰ کیلومتر آتش بُر ایجاد شده است.

وی بیان کرد: با توجه به اقدامات انجام شده و تعامل دستگاه ها و نهادها آتش سوزی در عرصه های ملی گچساران نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹۰ درصد کاهش داشته است.
دیهیمی خوب ادامه داد: امید می رود که تعامل بین دستگاه ها بیشتر شده و در مواقع لزوم همکاری های لازم انجام شود.

وی تصریح کرد: بیش از چهار پد هلیکوپتری در مناطق مختلف شهرستان برای مقابله با بحران بویژه آتش سوزی ها درگچساران مهیا شده است.

دیهیمی خوب تجهیز دهیاری ها ، تشکیل تشکل های مردمی، برگزاری کلاس های آموزشی، تعمیر دستگاه های دمنده و ایجاد آتش بُر را از اقدامات مناسب ستاد بحران شهرستان برای مقابله با آتش سوزی در مراتع و جنگل ها اعلام کرد.

دیهیمی خوب اظهار داشت: در این شهرستان دستگاه ثبت مکانیزه گرد و خاک وجود ندارد و به همین دلیل رایزنی های لازم برای تهیه این دستگاه انجام شود.

وی ابراز کرد: تجهیز شهرستان گچساران به دستگاه ثبت مکانیزه گرد و خاک ضرورتی است که به سلامت شهروندان و توسعه اقتصادی به ویژه حوزه کشاورزی کمک می کند.

برای پیشگیری از آتش سوزی عرصه های ملی از همه ظرفیت ها استفاده شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای پیشگیری و مقابله با آتش سوزی عرصه های ملی باید از تمام ظرفیت های این استان استفاده شود.

علیرضا نیکروز افزود: در این نشست پیش بینی و پیشگیری از حوادث به ویژه آتش سوزی، مدیریت مصرف برق، مبارزه با آفت جنگل و سازه کار برای تنش آبی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی بیان کرد: آموزش کاربردی و همگانی افراد در گچساران در مواجهه با بحران و بویژه با آتش سوزی بسیار مهم و ضروری است.

نیکروز تصریح کرد: باید از ظرفیت مساجد در زمینه آموزش های همگانی استفاده شود و این اقدام به هلال احمر و آتش نشانی گچساران محول شده است.
وی ابراز کرد: در زمینه مبارزه با آفت های جنگل های بلوط محیط زیست و منابع طبیعی باید از با استفاده از تجارب افرادی که پروژه تحقیقاتی در این راستا انجام داده اند استفاده کرد.

مدیر کل ستاد بحران استانداری کهگیلویه بویراحمد تصریح کرد: باید تجهیزات مورد نیاز در مواقع ضروری در اختیار منابع طبیعی و محیط زیست گچساران قرار گیرد.

ایجاد ۶۰۰ کیلومتر آتش بُر در گچساران

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران گفت: به منظور جلوگیری از گسترش آتش به جنگل ها و مراتع این شهرستان امسال ۴۰۰ کیلومتر آتش بُر در این مناطق ایجاد شده و بیش از ۲۰۰ کیلومتر دیگر آتش بر در این شهرستان باید انجام شود.

مجید نظری افزود: این میزان آتش بُر در بیش از ۹۵ درصد مناطق حادثه خیز این شهرستان ایجاد شده است.

نظری با اشاره به تشکیل ۱۴ تشکل و پویش مردمی در این شهرستان گفت: این تشکل‌ها توانسته‌اند تا حدی در تحقق سیاست مردمی کردن حفاظت از منابع طبیعی ایفای نقش کنند.

وی ابراز کرد: ضروری است این تشکل ها به امکانات لازم برای مقابله با آتش سوزی تجهیز و دهیاری ها نیز مجهز به آتش نشانی شوند.

نظری با اشاره به اینکه گچساران نیازمند استخر آب برای مواقع مهار آتش سوزی است، گفت: در گچساران ۱۶ دستگاه دمنده وجود داردکه باید به ۲۵ دستگاه دمنده ارتقا یابد.

لزوم کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق اداره ها و دستگاه های اجرایی

 


مدیرکل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویر احمد در این نشست ادامه داد: براساس بخشنامه تمامی مشترکان اداری موظف شده اند در ساعات اداری به میزان حداقل۳۰ درصد نسبت به دوره مشابه سال گذشته ودر ساعات غیراداری به میزان ۶۰ درصد مصرف خود را کاهش دهند.

جمال معتمدی زاده گفت: دستگاه های اجرایی باید ۳۰ درصد بار اداری مصرفی خود را کم کرده و اگر این اتفاق رخ ندهد به طور اتوماتیک سیستم برق آنها قطع می شود.

وی ابراز کرد: ماموریت وزارت نیرو قطع نشدن برق خانگی مشترکان در تابستان است ولی مشترکین نیز باید همکاری های لازم را در این زمینه داشته باشند.
معتمدی زاده با اشاره به اینکه کمترین خاموشی در سال گذشته در استان کهگیلویه و بویراحمد رخ داد تصریح کرد: در صورتی که مشترکی زیر الگوی مصرف را رعایت کنند از مزایای شرکت توزیع نیروی برق بهره‌مند خواهد شد.

کاهش ۹۰ درصد آتش سوزی در عرصه های ملی کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه وسعت آتش سوزی در کهگیلویه و بویراحمد نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۹۰ درصد کاهش داشته گفت: برای مبارزه با آتش سوزی عرصه های ملی باید تمام دستگاه های اجرایی برای جلوگیری از خسارت به منابع طبیعی کمک کنند.

سعید جاوید بخت افزود: این استان حدود ۹۰ درصد وسعت منابع طبیعی و ۷۶ درصد جنگل ۳۴ درصد مراتع را داراست.
وی بیان کرد: بیش از۲۰۰ دمنده تاکنون در کهگیلویه و بویر احمد توزیع شده ، با توجه به مشکلات مالی نیازمند کمک مسئولان استانی هستیم.
جاوید بخت گفت: ۶۰ هکتار از جنگل های مناطق سرد سیری و گرمسیری این استان دچار آفت پروانه برگ خوار سفید و جوانه خوار بلوط شدند و مبارزه با آفت پروانه برگ خوار سفید می بایست در نسل یک و دو انجام گیرد و بهترین زمان برای مبارزه بیولوژیکی با این آفت اسفند ماه است.

آمادگی هلال احمر برای اجرای نقش های آموزش در حوزه بحران

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: هلال احمر در کنار مدیریت بحران در زمان مهار آتش سوزی های عرصه های ملی تاکنون حضور فعالی داشته و در حوادث نیز توانست نقش خوبی را ایفا کند.

امان الله جهانبین ادامه داد: اساس کار این سازمان آموزش همگانی بوده و در گچساران نیز آموزش ها در اولویت قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه آمادگی لازم را برای ارائه آموزش های همگانی داریم، گفت: در گچساران ۱۹ خانه هلال برای ارایه آموزش های لازم به نیروها برای مهار آتش وجود دارد که از این تعداد سه مرکز در شهر و مابقی در روستاها می باشند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویر احمد اظهار داشت: در گچساران اردوگاه اضطراری ۱۰ هکتاری در منطقه خنگ بنار در نظر گرفته شده است.

رئیس هلال جمعیت هلال احمر گچساران گفت: نیروهای هلال احمر همیشه و در همه حال پای کار بوده و برای مهار آتش و بحران تلاش کردند.

سید حمید افرازیان بیان کرد: در همین راستا دوره های آموزش برای داوطلبین مهار آتش در روستاها و سطح شهر گچساران برگزار شده است.

فعالیت ۷۲۰۰ نیرو بسیجی در مهار آتش سوزی سال گذشته

جانشین فرمانده سپاه ناحیه گچساران نیز ادامه داد: برای مهار آتش در گچساران بیش از هفت هزار و ۲۰۰ نفر نیروی بسیجی در سال گذشته در این شهرستان فعالیت داشته اند و در ان زمینه ۲۰ گروه جهادی نیز راه اندازی شد.

سرهنگ سعادت عزیزی گفت: در زمینه اطفاء حریق و آتش سوزی بسیج گچساران سال گذشته بیش از یک میلیارد ریال هزینه کرد.

شهردار دوگنبدان ادامه داد: آتش نشانی این شهرستان گروه هایی برای مهار آتش در مواقع ضروری تشکیل داده است.

رضا قشقایی گفت: تاکنون ۳۸ درصد از بافت فرسوده گچساران بازسازی شده و همچنان این محلات به عنوان یک بحران در گچساران وجود دارند.

شهردار دوگنبدان تصریح کرد: کانال های دفع آب های زیرزمینی و فاضلاب در گچساران به یک معضل بزرگ تبدیل شده است.

بخشدار مرکزی گچساران اظهار داشت: در زمینه مهار آتش سوزی ها برخی ادارات فعالیت چندانی در زمینه مهار آتش سوزی ها ندارند.

علی محمد آقایی بیان کرد: تامین آب آشامیدنی روستای اسلام آباد و میر عزیز با توجه به نزدیک بودن لوله های انتقال آب از سد کوثر به گچساران باید مرتفع شود

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.