کد خبر : 6711
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۹:۲۸

پویش بذرکاری و نهال کاری در ۶۰ هکتار از جنگل های گچساران+تصاویر

پویش بذرکاری و نهال کاری  در ۶۰ هکتار از جنگل های  گچساران+تصاویر

هیرونا رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران گفت: تا کنون ۶۰ هکتار از عرصه های منابع طبیعی شهرستان عملیات بذرکاری و نهال کاری اجرا شد.   به گزارش پایگاه خبری هیرونا، مجید نظری امروز در گفت و گو با این پایگاه خبری از اجرای پویش مردمی بذرکاری و نهال کاری در این شهرستان خبر

هیرونا

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران گفت: تا کنون ۶۰ هکتار از عرصه های منابع طبیعی شهرستان عملیات بذرکاری و نهال کاری اجرا شد.

 

به گزارش پایگاه خبری هیرونا، مجید نظری امروز در گفت و گو با این پایگاه خبری از اجرای پویش مردمی بذرکاری و نهال کاری در این شهرستان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۶۰ هکتار از عرصه های منابعی طبیعی عملیات بذرکاری و نهال کاری انجام گرفت.

وی افزود: امسال پویش مردمی بذرکاری و نهال کاری در منطقه پشه کان ، بی بی حکیمه ، دیل و سراب ننیز اجرا شد.
رییس منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران با بیان اینکه در این پویش انواع نهال بادام تلخ، کنار و بلوط کاشته می شود، عنوان کرد: روز گذشته ۱۰ هکتار از عرصه های منابع طبیعی منطقه پشه کان ۵۰۰ نهال بادام تلخ و کنار کاشته شد.
نظری ابراز کرد: سال گذشته در منطقه پشه کان گچساران ۳۰ هکتار از عرصه های منابع طبیعی عملیات نهال کاری و بذرکاری صورت گرفت که امسال نیز ۱۰ هکتار دیگر با مشارکت مردمی، ادارات و نهادها عملیات بذرپاشی، و نهال کاری اجرا شد.

نظری با بیان اینکه این پویش با مشارکت و حضور مسئولان، کارشناسان و کارکنان منابع طبیعی، جمعیت هلال احمر ، انجمن های سبزگامان انجام شد، افزود: در مساحتی بیش از ۱۰ هکتار از اراضی ملی این شهرستان در منطقه پشه کان گونه بادامک و کنار کاشته شد.

این مسوول اذعان کرد: بذرکاری و نهال کاری با همکاری و مشارکت حداکثری تشکل های مردمی و دستگاه های دولتی از جمله جهاد کشاورزی، محیط زیست، دادگستری، نیروهای نظامی و انتظامی، بسیج، هلال احمر، منابع طبیعی، کوهنوردان، طرفداران و همیاران محیط زیست در مناطق مختلف گچساران انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این طرح فرهنگ‌سازی برای توسعه و حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی، حفاظت از آب و خاک و افزایش پوشش گیاهی است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران با بیان اینکه این نوع بذر‌ها در برابر کم آبی و سرما مقاوم هستند، تاکید کرد: حفظ و حراست از منابع طبیعی به عنوان سرمایه ملی نیازمند مشارکت همگانی است.

وی گفت: مهم‌ترین هدف از اجرای پروژه بذرپاشی در منطقه موردنظر، تقویت پوشش گیاهی، استفاده بهینه از رواناب حاصل از بارندگی‌ها با افزایش تراکم گیاهی، افزایش تنوع پوشش گیاهی و تولید علوفه است که در نهایت منتج به امنیت زیستی و انسجام ملی در احیای سرزمین می‌شود.

نظری گفت: ۳۲۰ هزار مرتع و ۱۱۵ هزار هکتار جنگل در گچساران وجود دارد.

وی افزود: گونه‌های جنگلی بادام، بلوط و بنه بیشترین وسعت جنگل‌های این شهرستان را به خود اختصاص داده‌اند.

۹۰ درصد از اراضی شهرستان گچساران را عرصه‌های ملی تشکیل می‌دهد که از این میزان ۷۰ درصد مرتع و جنگل است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.