گفت وگو با مادر این روزهای کودکان و امید بخش خانواده ها/ پزشکی که در شهرش ماند تا خدمت کند/بخشایی: ارائه خدمات مطلوب به مراجعین در بیمارستان بی بی حکیمه گچساران

هیرونا رییس بیمارستان تخصصی مادر و کودک بی بی حکیمه گچساران گفت: در این مرکز فوق تخصصی ناباروری خدمات درمانی و دارویی لازم به زوج های نابارور برای بارداری و صاحب فرزند شدن ارایه می شود. به گزارش پایگاه خبری هیرونا ، تقویت زیرساختهای درمانی و راهاندازی تختهای بیمارستانی از مهمترین اقدامات در حوزه سلامت
هیرونا
رییس بیمارستان تخصصی مادر و کودک بی بی حکیمه گچساران گفت: در این مرکز فوق تخصصی ناباروری خدمات درمانی و دارویی لازم به زوج های نابارور برای بارداری و صاحب فرزند شدن ارایه می شود.
به گزارش پایگاه خبری هیرونا ، تقویت زیرساختهای درمانی و راهاندازی تختهای بیمارستانی از مهمترین اقدامات در حوزه سلامت است.
از تحول در بخش درمان و سلامت باید به عنوان یک انقلاب نام برد چرا که پیشرفت کشور در زمینه های مختلف درمانی و پزشکی موجب شد با وجود تحریم ها گام های بلندی برداشته شود به گونه ای که امروز ایران در زمینه بهداشت، درمان و سلامت جایگاه خاصی را برای خود اختصاص داده است.
در راستای رفع دغدغه مردم در حوزه سلامت و درمان با افتتاح طرح های مهم درمانی و بیمارستانی در کشور از جمله در شهرستان گچساران و افزایش سرانه تخت بیمارستان این شهرستان را نسبت به دیگر شهرهای استان متمایز ساخت.
افتتاح بیمارستان تخصصی مادر و کودک بی بی حکیمه در شهرستان گچساران یکی از بزرگترین پروژه هایی بود که در سال ۱۳۹۶ با حضور وزیر بهداشت ، مسوولان استانی و شهرستانی افتتاح شد و سکان ریاست این بیمارستان را به بانوی فوق تخصص زنان و نازایی سپرده شد.
بیمارستان تخصصی مادر و کودک گچساران یکی از پروژه های است که با اعتباری بالغ بر ۵۳ میلیارد تومان از محل مسوولیت های اجتماعی نفت احداث و تقدیم مردم گچساران شد.
دکتر پردیس بخشایی یکی از پزشکان مطرح کشوری است که بیش از ۲۰ سال سابقه در استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان فوق تخصص زنان و نازایی به خانواده هایی که مشکل فرزند آوری دارند خدمت می کند.
رییس بیمارستان مادر و کودک گچساران در گفت وگو با این پایگاه خبری اظهار کرد: تخصصم را در سال ۱۳۸۲ گرفتم و چهار سال اول حضور کاریم را در شهرستان دهدشت فعالیت داشته و از سال ۱۳۸۶ تا سال ۱۳۹۳به عنوان متخصص زنان و نازایی فعالیت داشتم اما به دلیل فعالیت بیشتری که در حوزه نازایی دارم در این بخش شناخته تر شدم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه برای درمان بیماران نازایی، بیماران را جهت انجام ((I.v.f))به شهرستان شیراز ارجاع میدادم تصمیم گرفتم در رشته ((I.v.f)) ادامه تحصیل دهم که با تحمل سختی های زیاد و تلاش فراوان در رشته فوق تخصص این رشته قبول و ادامه تحصیلاتم را از مهر ماه سال ۹۳تا فروردین ۹۵ ادامه و مدرک پزشکی فوق تخصص زنان و نازایی را با موفقیت دریافت نموده ام.
بخشایی با اشاره به اینکه بیمارستان مادر و کودک بی بی حکیمه گچساران در سال ۱۳۹۶ افتتاح شد، گفت: با افتتاح این بیمارستان و اختصاص آن به مادر و کودک گام بزرگی در جهت خدمت رسانی بهتر به مادران در حوزه سلامت، درمان و ناباروری شد.
رییس بیمارستان مادر و کودک بی بی حکیمه گچساران که با افتتاح این بیمارستان سکان آن را در دو بازه زمانی در دست دارد ، گفت: در سال گذشته برای خدمت رسانی بهتر به مادران و کودکان اقدامات بسیار بزرگی صورت گرفت.
وی در ادامه به دیگر بخش های این بیمارستان اشاره کرد و افزود: بهسازی و تجهیز فضای انبار مرکزی بیمارستان در راستای سنجه های مربوط به انبارش ایمن و همچنین عقد قرار داد با شرکت خصوصی آبتاب آتیه جهت بی خطر سازی پسماند عفونی به همراه نصب دستگاه اتو کلاو و دیگ بخار اختصاصی در سال گذشته انجام گرفت.
بخشایی عنوان کرد: عقد قرار داد با شرکت خصوصی ره پویان صالح جهت بی خطر سازی پسماند شیمایی و دارویی از دیگر اقداماتی است که انجام شد.
رییس بیمارستان بی بی حکیمه گچساران تصریح کرد: تعمییر و راه اندازی مجدد دتکتورها و بردهای مربوط به آن با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیون تومان ، ساخت و تجهیز فضایی جهت نگه داشت کپسول های اکسیژن در مکان ایمن مطابق با استانداردهای بیمارستان ایمن و سنجه های سطح یک تجهیزات پزشکی به جهت خدمت رسانی بهتر به بیماران انجام گرفت.
بخشایی افزود: خریداری دستگاه خلوص سنج اکسیژن و کنترل خلوص، فشار و میزان اکسیژن به صورت مستمر در سایت اکسیژن در بالین بیمار ، خریداری ۱۵ کولر با توجه به نیاز سنجی انجام شده در مکانهای مختلف نصب و راه اندازی شد.
رییس بیمارستان بی بی حکیمه گچساران به دیگر اقدامات انجام شده اشاره کرد و گفت: خریداری درب های اتوماتیک با هدف جلوگیری از اتلاف انرژی ، کنترل رفت و آمد جهت کلیه بخش های بالین نصب و راه اندازی شد.
وی ابراز کرد: از سال گذشته تا کنون بخش های جراحی زنان و اطفال به دستگاه دی سی شوک مجهز شده است.
بخشایی از فعال سازی بخش مانیتورینگ متصل به بخش میکرو اینجکشن در سال گذشته خبر داد و افزود: با استفاده از مانیتورینگ موقع icsi، مراجعه کنندگان نابارور می توانند لقاح اسپرم و تخمک را با دستگاه مشاهده کنند.
وی ادامه داد: همچنین دستگاه انکوباتور پیشرفته میری برای نگهداری جنین، دستگاه اتو آنالیز بیوشیمی دوم جهت بخش آزمایشگاه به عنوان تجهیزات پشتیبان و دستگاه call counter هماتولوژی جهت بخش آزمایشگاه به عنوان تجهیزات پشتیبان خریداری شده است.
بخشایی اظهار کرد: خریداری و راه اندازی دستگاه اتوکلاو دوم به عنوان تجهیزات پشتیبان برای واحد استریلیزاسیون و همچنین دستگاه سونوگرافی پرتابل جهت سونوگرافی بر بالین بیمار بد حال خریداری شده است.
رییس بیمارستان بی بی حکیمه گچساران ادامه داد: دستگاه اتو کلاو رومیزی جهت استریلیزاسیون فوری در اتاق عمل در سال گذشته خریداری شد.
بخشایی از خرید سومین دستگاه NcpAp جهت بخش مراقبت های ویژه نوزادان خبر داد و گفت: افزایش یخچال های انبار دارویی و مجهز کردن آنها به دما سنج دو کاناله با نمایشگر و قابلیت ارسال پیامک به مسئول انبار دارویی در ۲۴ ساعت شبانه روز ، افزایش ظرفیت های نهادهای بالینی بیمارستانی در مواقع بروز بحران در راستای سنجه های محور حوادث و بلایا، تعمیر و پارتیشن بندی کابین عقب آمبولانس بیمار، قرار گیری انکوباتور سیار حمل نوزاد و نصب مانیتور جهت نقل و انتقال ایمن از اقداماتی است که در سال گذشته صورت گرفت.
وی اذعان کرد: مجهز کردن پانسیون پزشکان، راه اندازی مجدد بوفه واقع در محوطه بیمارستان پس از دو سال، تغییر ساختار تریاژ بیمارستان و ایجاد ورودی و خروجی مجزا جهت تریاژ و انتقال واحد پذیرش و واحد ترخیص جنب واحد تریاژ با توجه به استاندارهای تریاژ اورژانس از دیگری اقداماتی است که در سال گذشته انجام گرفت.
بخشایی در ادامه به دیگر اقدامات انجام گرفته در بیمارستان اشاره کرد و گفت: راه اندازی مجدد سختی گیر آب بیمارستان ، اخذ گواهینامه های هیدروستاتیک و ضخامت سنجی دیگ های بخار بیمارستان، ساخت و نصب صافی فاضلاب با استفاده از فلورینگ، سرویس و راه اندازی مجدد پمپ کف کش فاضلاب ، پیگیری جهت دریافت مجوز حفر چاه در جهت کاهش هزینه های مصرف آب و خرید دستگاه آمپلی فایر جدید برای دستگاه پیجر اتو ماتیک جهت اطلاع رسانی کدهای اضطراری است.
وی تصریح کرد: برخی از خریدها و تجهیزات از محل اعتبارات موسسه خیریه بیمارستان بی بی حکیمه خریداری شده که می توان به خرید دستگاه رگ یاب نوزادان برای بخش نوزادان، یخچال بیماران برای بخش جراحی زنان، دستگاه آب سرد کن جهت رفاه حال مراجعین در لابی بیمارستان ، گوشی بیسیم جهت ارتباط در مواقع اضطراری، گوشی تلفنی سیار جهت کلیه بخش های بالینی و پاراکلینیکی جهت مدیریت بیمار بدحال در بالین و دستگاه لیبل زن آزمایشگاه جهت بخش های زایشگاه و اطفال خریداری شده است.
وی به دیگر خدماتی که در این بیمارستان ارایه می شود اشاره کرد و گفت: نخستین مرکز فنی تخصصی خدمات ناباروری که در دی ماه سال ۱۳۹۷ با حضور مسوولان افتتاح شد تا کنون توانسته است خدمات قابل توجه ای را به زوجین که دارای مشکل باروری داشته اند ارایه دهد.
بخشایی ادامه داد: در این مرکز فوق تخصصی ناباروری خدمات درمانی و دارویی لازم به زوج های نابارور برای بارداری و صاحب فرزند شدن ارایه می شود.
وی اظهار داشت: فوق تخصص های رشته های نازایی، ناباروری، زنان و زایمان، جنین شناسی و ژنتیک برای ارایه خدمات لازم به گروههای هدف در این مرکز مشارکت دارند.
وی گفت: آی یو ای، آی وی اف، رحم اجاره ای، اهدای تخمک، لاپاراسکوپی و میکرواینجکشن از جمله عمل های جراحی ناباروری است که در این کلینیک به مراجعان ارایه می شود.
بخشایی ابراز کرد: بخش زنان و مردان به صورت مجزا، روانشناسی، مشاوره تغذیه و ورزش از بخش های درمانی این مجموعه فوق تخصصی است.
وی افزود: بهره گیری این مرکز از روش های تکمیلی ژنتیکی ،تشخیص پیش از لانهگزینی(PGD ) می تواند تحولی اساسی و به ارتقای ارائه خدمات بهینه در حوزه ناباروری نایل شود.
وی ساعت کار مرکز درمان ناباروری بیمارستان بی بی حکیمه (س) دوگنبدان را غیر از روزهای تعطیل ساعت 8 تا 14 ذکر کرد.
او به فعالیت مرکز آی وی اف این بیمارستان اشاره کرد و افزود: این مرکز با دارا بودن آزمایشگاه آندرولوژی، آزمایشگاه جنین شناسی، سونوگرافی فوق تخصصی، بیوفیریزینگ، اتاق عمل و واحد مراقبتهای پس از عمل جراحی، خدمات به زوجین نابارور را با تعرفههای درمانی دولتی ارائه میکند.
بخشایی میگوید: با وجود مرکز درمان ناباروری در بیمارستان بی بی حکیمه خاتون (س) گچساران نیاز به مراجعه بیماران به سایر استانها رفع شده و هم اکنون علاوه بر بیماران کهگیلویه و بویراحمد مراجعان از استانهای بوشهر، خوزستان و برخی شهرستانهای استان فارس نو حتی حوزه خلیج فارس از کشورهای عربی مانند عراق برای درمان به این مرکز مراجعه میکنند.
وی خاطر نشان کرد: مرکز درمان ناباروری با زیربنای ۳۰۰ مترمربع در طبقه اول مرکز آموزشی و درمانی بیمارستان بی بی حکیمه (س) دوگنبدان راه اندازی شده و خدمات کامل ناباروری به زوجهای کهگیلویه و دیگر استانهای همجوار ارائه میدهد.
بخشایی عنوان کرد: در سال گذشته پنج مادر باردار نوزادان سه قلو و یک مادر باردار نوزادان چهار قلو به دنیا آوردند و امسال نیز تا کنون دو مادر باردار نوزادان سه قلو و یک مادر باردار نوزادان چهار قلو به دنیا آوردند.
بخشایی در ادامه به کسب رتبه و درجه اعتباربخشی اشاره کرد گفت: بیمارستان بی بی حکیمه برای دو سال متوالی سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰درجه یک اعتبار بخشی ملی بیمارستان را دریافت کرده است.
رییس بیمارستان بی بی حکیمه گچساران ابراز کرد: لوح دوستدار کودک از طرف وزارت بهداشت و درمان با امتیاز ممتاز در سال گذشته نموده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0