ولی زاده: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت لازمه عبور از مشکلات کشور/ایجاد امید در جامعه وظیفه مسوولان است+تصاویر

هیرونا مشاور و مسئول امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری گفت: متاسفانه در جهاد تبیین بسیار عقب هستیم و اگر به درستی این جهاد تبیین شود بسیاری از مشکلات برطرف میشود. به گزارش پایگاه خبری هیرونا ، نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با حضور نمایندگان شورای مشاورین وزرا در امور ایثارگران، فرماندار و روسای
هیرونا
مشاور و مسئول امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری گفت: متاسفانه در جهاد تبیین بسیار عقب هستیم و اگر به درستی این جهاد تبیین شود بسیاری از مشکلات برطرف میشود.
به گزارش پایگاه خبری هیرونا ، نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با حضور نمایندگان شورای مشاورین وزرا در امور ایثارگران، فرماندار و روسای ادارات در سالن کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد.
در این نشست روانبخش دیهیمی خوب، فرماندار گچساران اظهار کرد: همه ما مدیون شهدا هستیم و هر چه داریم از نثار خون شهدا است.
وی با بیان اینکه شهدا نقش بسزایی در بطن زندگی و جامعه ما دارند، افزود: یاد و خاطره شهدا را گرامی بداریم چرا که شهدا به عنوان ستون انقلاب اسلامی هستند.
فرماندار گچساران با تاکید بر تکریم خانواده شهدا گفت: وظیفه ما مسوولین در برابر شهدا این است که به عنوان مروجان فرهنگ ایثار و شهادت باشیم و خدمت رسانی به مردم و خانواده شهدا و خدمت به محرومان را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
دیهیمی خوب با بیان اینکه آن چیزی که امروز به عنوان توان اجتماعی و سیاسی و اقتصادی داریم همگی مرهون خون های نثار شده شهدا است، عنوان کرد: ما مسوولین مدیون خانواده شهدا هستیم و وظیفه داریم که به عنوان مروجان فرهنگ شهدا وصایای شهدا را در بین نسل جوانان و نوجوانان ترویج دهیم.
وی ادامه داد: شهدا به عنوان سرمایه های اصلی جامعه ما هستند و فراموش نکنیم که دشمنان در جنگ نرم به دنبال کم رنگ کردن فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی هستند.
فرماندار گچساران ابراز کرد: ما مسوولان به عنوان مجریان قانون در زمینه اجرایی شدن تبصره بند(( و ))و(( د )) در ادارات شهرستان اقداماتی را انجام داده ایم.
دیهیمی خوب ادامه داد: شرکت بهره برداری نفت و گاز یکی از دستگاه های هستند که تبدیل وضعیت ایثارگران انجام شده و شرایط بهبود را برای آنها فراهم کرده است.
در ادامه حسینی رییس بنیاد شهید گچساران گفت: نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از مهمترین جلساتی است که در دولت مردمی از اهم جلسات است.
وی ادامه داد؛ هدف از برگزاری این گونه نشست ها حفظ و نگاه داشتن یاد و خاطره شهدا است چرا که امروزه هر چه داریم از برکات شهدا است.
رییس بنیاد شهید گچساران افزود: یکی از مصوبات که در سال مالی جاری ابلاغ شده است در زمینه خدمات رسانی به جامعه شهدا و ایثارگران این است که یک درصد از اعتبارات جاری دستگاه ها به برگزاری کنگره ملی شهدا، و ساماندهی گلزار های مطهر شهدا اختصاص داده شود.
حسینی ابراز کرد: مهمترین مورد که مصوب شده در خصوص خدمات رسانی آب و گاز و ایجاد جاده دسترسی به گلزار شهدا است که خوشبختانه این مشکل مرتفع شد.
وی عنوان کرد: شهرستان گچساران دارای ۳۴ گلزار شهدا است که خوشبختانه تمامی کارها ساماندهی شده است ولی متاسفانه تعدادی از این گلزارها مسیر دسترسی به آنها فرسوده شده است.
رییس بنیاد شهید گچساران با اشاره به آمار بیکاری جامعه ایثارگری گفت: تعداد ۸۶۳ نفر از جامعه ایثارگران و ۲۳ نفر از فرزندان شهدا بیکار هستند که انتظار می رود سهمیه بنیاد شهید در بند(( و)) و(( د)) در پتروشیمی گچساران اجرایی شود.
در ادامه محسنی رییس اداره روابط عمومی شرکت نفت گچساران ادامه داد: در طول دوران دفاع مقدس بالغ بر ۲۴ مورد حمله هوایی به تاسیسات نفت گچساران صورت گرفت.
وی افزود: شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در دوران دفاع مقدس ۳۱ شهید و۵۹۰ جانباز را تقدیم نظام جمهوری اسلامی کرده است.
محسنی عنوان کرد: در بحث بند(( د)) ۷۴۰ پرونده و در مصوبه سال ۱۴۰۰ تعداد ۷۹ پرونده تعدیل وضعیت انجام گرفته است.
رییس روابط عمومی شرکت نفت ادامه داد: سرکشی به خانواده شهدا، برگزاری یادواره شهدا، بررسی مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران به صورت دوره ای انجام می شود.
در ادامه علی دستلاف ، رییس جهاد کشاورزی گچساران افزود: جهاد کشاورزی ۱۴ شهید والامقام و ۲۸ جانباز و ایثارگر را تقدیم نظام جمهوری اسلامی کرده است.
رییس جهاد کشاورزی گچساران ادامه داد: خوشبختانه پنج نفر از خانواده شهدا و ایثارگران در این سازمان تبدیل وضعیت شده اند.
در ادامه حسین شهبازی به نمایندگی از آموزش و پرورش گچساران گفت: آموزش و پرورش گچساران دارای ۲۰ شهید فرهنگی و ۱۵ فرهنگی فرزند شهید دارد.
وی افزود: در خصوص تبدیل وضعیت نیروها، تعداد ۴۰ نفر تبدیل وضعیت قطعی شده اند و ۳۰ نفر در حال تبدیل وضعیت هستند.
در ادامه رضا قشقایی، شهردار دوگنبدان گفت: در مجموعه شهرداری تعداد ۵۳ نفر تبدیل وضعیت انجام شده اند و تعداد چهار نفر فرزند جانباز ، ۳۲ نفر فرزندان ایثار گر تبدیل وضعیت انجام شده و تعدادی هم در دست اجرا می باشد.
در ادامه رحیم خردمند رییس اداره میراث فرهنگ، صنایع دستی و گردشگری گچساران ادامه داد: تعداد پنج نفر در اداره میراث فرهنگی باید تبدیل وضعیت شود که تنها تعداد دو نفر تبدیل وضعیت شده و تعداد سه نفر مدارک آنها بارگذاری نشده است.
در ادامه غلامرضا شکوهی رییس شورای اسلامی شهر دوگنبدان با درخواست از مساوران وزارت در امور ایثارگری گفت: اگر امکانش هست از خانواده شهدا بازدید داشته باشید تا بیشتر مشکلات از زبان آنها بیان شود.
در ادامه محمود زارعی رییس آبفا گچساران گفت: تعداد پنج نفر از نیروهای آبفا که فرزندان ایثارگر هستند در شرکت آبفا تبدیل وضعیت شده اند.
در ادامه سرهنگ سید حمزه محقق زاده فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران اظهار کرد؛در سطح استان ۸ شهید انقلاب داریم که هفت شهید مربوط به شهرستان گچساران است، هفت هزار و 555 پرونده در خصوص ایثارگران داریم که 301 ایثارگر نیازمند حمایت ویژه هستند.
وی افزود: بهطور روزانه ایثارگران بسیاری مراجعه میکنند که مطالبه آنها نیز بر احتساب سوابق جبهه بعد از قطعنامه 598 است موضوع دیگر نیز بحث کمیسیون درصدهای جانبازی است و نیز گلایههای جانبازان عزیز در خصوص درصدهای پایین است که انتظار است در سطح کشور این موضوعات به بهترین شکل ممکن پیگیری و مرتفع شوند.
در ادامه علی محمد آقایی بخشدار مرکزی گچساران گفت: در زمینه ساماندهی گلزار شهدا در روستاها، آبفا روستایی ، توزیع برق و راهداری همکاری دارند.
وی افزود: با توجه به بعد مسافتی برخی از کارهای شهدا انتظار می رود اعتباراتی در سال جدید برای تامین لوله انشعابات آب ، تأمین روشنایی و جاده دسترسی مناسب تخصیص داده شود.
بخشدار مرکزی گچساران ادامه داد: متاسفانه پنج گلزار شهدا در روستاها نیاز به تامین برق دارد.
آقایی عنوان کرد: تعداد ۳ دهستان گچساران در حوزه نفت خیز واقع شده است که تعدادی نیرو به عنوان حراست موقت به کار گرفته شده است و انتظار می رود با توجه به پتانسیل جوانان روستا و خانواده شهدا از نیروهای بومی و فرزندان شهدا به کار گرفته شود.
در ادامه حجت الاسلام سید امین الله حجازی امام جمعه گچساران اظهار کرد:
شهرستان گچساران هم فرزند شهید و همخانواده شهید بیکار فراوان دارد حتی مادر شهید و پدر شهید به دلیل کهولت سن و یا بیماری نیازمند پرستار هستند که اگر توجه به این نکات نداشته باشیم شاید بهنوعی در پیشگاه خداوند مواخذه شویم.
حجتالاسلام حجازی اظهار کرد: اما بحث سوابق ایثارگری بعد از پذیرش قطعنامه 598 هم انتظار داریم این موضوع نیز در جلسات کلان کشور رسیدگی شود چراکه جمع بسیاری هستند که بعد از قطعنامه به دفاع از کیان این مملکت پرداختند.
وی افزود: باید توجه داشت که شهرستان محروم گچساران در زیرزمین قویترین و ثروتمندترین نقطه کشور با تولید یکچهارم نفت کشور است اما بیکاری در این شهرستان همچنان بیداد میکند، در بحث آمار بیکاری گچساران رتبه اول را در استان و کشور داراست و انتظار هم این است که مردم گچساران از محرومیتها نجات پیدا کنند.
امامجمعه گچساران تصریح کرد: در هیچ شهری از کشورمان محلهای نداریم که رسماً محله فقرا باشد، اما امروز در بام نفت ایران سه محله فقیرنشین با ۲۵ هزار نفر جمعیت وجود دارد، بنابراین به وضعیت شهرمان باید رسیدگی شود و انتظار این است که متولیان امر در کشور اختیارات مدیران نفت در این شهرستان را بیشتر کند چراکه اگر بتوانند اقدامی هم کنند دستشان با توجه به قانون بسته است هرچند در برخی موارد نیز کوتاهی نکردهاند اما آنها هم محدودیتهایی دارند.
حجتالاسلام حجازی گفت: با توجه به این ظرفیتهای گچساران علل قاعده ما باید جوان بیکار در شهرمان نداشته باشیم، اما این موضوعات بهنوعی ظلم به شمار میرود و ما هم باید درد مردم را بگوییم و شما نمایندگان شورای وزرا هم به مسئولان بالادستی انتقال دهید آنطور که میگویند گچساران هم گلوبلبل نیست و انتظار این است عدالت رعایت شود.
امامجمعه گچساران در پایان هم گفت: تقاضا دارم که هرچه سریعتر جلسه شورای تأمین با حضور مدیرعامل نفت و گاز گچساران تشکیل شود، از اوضاع بیحجابی و هنجارشکنی توسط برخی افراد در سطح شهر ناراحت هستیم بهخصوص در پارک سلامت که باید تدبیری شود که در غیر این صورت آتش به اختیار وارد عمل خواهیم شد.
در ادامه حجت الاسلام پرویز ولی زاده ، مشاور و مسئول امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در چهاردهم خرداد ماه در زمینه جهاد تبیین گفت: خیلی ها دفاع مقدس را ندیده اند و نمی دانند که کجاها بودیم لذا جهاد تبیین اهمیت آن بیش از جهاد دفاع مقدس است.
وی با مقایسه دوران قبل و بعد از انقلاب اسلامی افزود: در دوران قبل از انقلاب اسلامی جمعیت ایران در سال ۵۷ قریب بر ۳۰ میلیون نفر بود که امروز این جمعیت به هشتاد میلیون نفر رسیده است.
ولی زاده ادامه داد؛ امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی بیش از ۸۵ درصد از مردان و زنان ما باسواد هستند.
مشاور و مسئول امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری عنوان کرد: در حوزه خدمات، در حوزه وزارت نیرو برق رسانی تنها در برخی از روستاها انجام شده بود که امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی روستاهای با جمعیت ده خانوار از نعمت برق برخوردار هستند.
ولی زاده ادامه داد: امروز ۳۳ هزار روستا گاز کشی شده است و در ر حوزه ریلی در قبل از انقلاب تنها ۲۶۰۰ کیلومتر راه آهن داشتیم که امروز به ۱۵ هزار کیلومتر رسیده است.
وی ادامه داد: در حوزه دانش بنیان حدود ۵۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که امروز به ۶ هزار شرکت دانش بنیان رسیده ایم و وظیفه ما مسوولان بیان این خدمات است.
این مسوول گفت: باید برای جوانان امروز و نسل امروز دفاع مقدس را تبیین کنیم که جوانان آن دوران چه کارهای بزرگی انجام داده اند.
ولی زاده افزود: در جنگ روسیه و اوکراین نیرو با نیرو می جنگند و هواپیما با هواپیما اما در دوران دفاع مقدس نیروهای ایثارگر ما در مقام سلاح های دشمن مقاومت کردندو عبور از اروند رود را یک معجزه الهی می دانند.
وی با تاکید بر تبیین وصیت نامه شهدا به خصوص شهدای ادارات گفت: به جرات میتوان گفت برخی از ادارات نام شهدای ادارات خود را نمی دانند.
ولی زاده ادامه داد: اینکه مقام معظم رهبری می فرمایند که مدیران باید جهادی باشند این است که مدیران بایستی عمل و کارشان جهادی باشد.
مشاور و مسئول امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد؛ متاسفانه در جهاد تبیین بسیار عقب هستیم و اگر به درستی این جهاد تبیین شود بسیاری از مشکلات برطرف میشود.
وی افزود؛ با نگاهی به وصیت نامه شهدا در می یابیم که اولین وصیت آنها دفاع از اسلام و ارزش های اسلامی فراموش نشود.
ولی زاده ادامه داد: شهدا بر دنبال کردن راه خود و دفاع از رهبری و انقلاب در وصیت نامه خود تاکید داشتند و این بیانات سه وجهه مشترک وصیت نامه شهدا است.
این مسوول بیان کرد: اگر وصیت نامه شهدا در جامعه تبیین شود از خیلی از مشکلات به راحتی عبور می کنیم.
ولی زاده ادامه داد: امروز این اقتداری که نظام جمهوری اسلامی دارد از برکت شهدا است،امروز دنیا ایران را تحریم می کند اما ایران عزیز با رهنمودهای رهبری توانست از این تحریم ها به خوبی عبور کند که اینها به برکت شهدا است.
وی با تاکید به روسای ادارات در سرکشی از خانواده شهدا افزود: این میز و صندلی که امروز بر آن تکیه زده ایم همه به برکت خون شهدا است و این افتخارات را شهدا برای ما فراهم کردهاند ، لذا باید نگاه ما به خانواده شهدا ویژه باشد.
مشاور و مسئول امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: باید نگاهمان عوض شود و با روحیه فرهنگ ایثار و شهادت کار کنیم و تا روزی که اسلام ناب محمدی ، رهبر فرزانه در این کشور حاکم است ، دشمن هم هست.و تا روزی که دشمن است باید روحیه فرهنگ ایثار و شهادت باشد.
ولی زاده ادامه داد: رهبری ، سیاست های کلی در حوزه فرهنگ، ایثار و شهادت را ابلاغ فرمودند و ما باید این فرهنگ را نهادینه کنیم.
وی بیان کرد: دولت سیزدهم نگاه آن به حوزه فرهنگ ایثار و شهادت یک نگاه ویژه و میدانی است چرا که ۱۶۰۰ قانون در حوزه ایثارگران داریم که متاسفانه ۲۴ درصد از آن مصوبه در ادارات اجرایی می شود.
این مسوول افزوذ: در تبصره ماده ۱۴۰۰ تنها نهادی که تبصره بند(( د)) و( و) را اجرایی نکرد اداره مخابرات است چرا که این اداره در بخش خصوصی اداره می شود.
ولی زاده تصریح کرد: یکی از انگیزه حضور مشاوران وزارت در استان و شهرستان ها ماده قانون ۷۴ است که بایستی گزارشات آن به صورت مکتوب به استناد مقام معظم رهبری برسد.
وی افزود: وزارت نیرو قریب بر ۶۰ هزار نیرو را تبدیل وضعیت کرد، شرکت نفت قریب بر ۳۰ هزار نفر را تبدیل وضعیت را انجام داده است.
ولی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در چهاردهم خرداد ماه گفت،: دشمن به دنبال ایجاد ناامیدی در جامعه است، و امیدوار کردن مردم وظیفه ما مسوولان است ، دشمن همه راه ها برای علیه ما را متحان کرده است ، از اول انقلاب تا کنون دشمن ب دسیسه های زیادی را اجرا کرد اما ناامید شده است.
مشاور و مسئول امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری گفت: هیچ خیانتی بالاتر این نیست که مردم را ناامید کرد و انتظاری که رهبری دارد این است که جهاد تبیین را ترویج دهیم و مردم را نسبت به این به این کشور و افق روشنی که در انتظار این ملت است را امیدوار کنیم.
ولی زاده ادامه داد: طرح سپاس در دولت تصویب شد ، طرح سپاس در قالب ماده ۷۴ تصویب شده و بایستی روسای ادارات به صورت هفتگی از خانواده شهدا ، ایثارگران و جانبازان سرکشی داشته باشند.
وی با بیان اینکه سرکشی از خانواده شهدا برکت را در زندگی به وجود می آورد، افزود: استمرار نظام به برکت خون شهدا است، در طرح سپاس در هجده بند تصویب شده که بایستی عملیاتی شود.
ولی زاده تصریح کرد: هر اداره ای و هر دستگاهی باید یک مشاور در امور ایثارگران داشته باشد تا به مشکلات ایثارگران رسیدگی شود.
وی تاکید کرد: استخدام فرزندان شهدا که در شهرستان گچساران ۲۳ فرزند شهید بیکار در دستور کار قرار گیرد.
ولی زاده خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۵ هزار مجوز استخدام فرزند شهید صادر شد که تنها ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفردر آزمون نام نویسی کردند وتنها ۹ هزار نفر در آزمون استخدامی شرکت کردند.
این مسوول خاطرنشان کرد: برای پرستاری از پدر و مادر شهید مشکلی وجود ندارد و حق پرستاری برای جانبازان بالای ۲۵ درصد باشد بنیاد شهید ملزم به پرداخت حق پرستاری است.
ولی زاده افزود: ساماندهی گلزار شهدا ، در شهر بر عهده شهردار و در روستاها بر عهده دهیاری ها است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0