کد خبر : 3330
تاریخ انتشار : دوشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۸

خدمات ماندگار بنیاد برکت در کهگیلویه و بویراحمد/ معاون اقتصادی استاندار : احیا کارخانه قند یاسوج با همکاری بنیاد برکت

خدمات ماندگار بنیاد برکت در کهگیلویه  و بویراحمد/ معاون اقتصادی استاندار : احیا کارخانه قند یاسوج با همکاری بنیاد برکت

هیرونا معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویر احمد گفت: کارخانه قند یاسوج با توجه به اصالت تاریخی و تعصب مردم منطقه بر روی آن با کمک بنیاد برکت کار احیا و بازسازی آن آغاز شده و به زودی وارد فرآیند تولید خواهد شد.   به گزارش پایگاه خبری هیرونا، سید احسان عسکری در حاشیه بازدید

هیرونا

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویر احمد گفت: کارخانه قند یاسوج با توجه به اصالت تاریخی و تعصب مردم منطقه بر روی آن با کمک بنیاد برکت کار احیا و بازسازی آن آغاز شده و به زودی وارد فرآیند تولید خواهد شد.

 


به گزارش پایگاه خبری هیرونا، سید احسان عسکری در حاشیه بازدید از طرح های  اقتصادی گچساران در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: برنامه هایی را برای توسعه استان درطول سه سال پیش بینی کرده‌ایم و امید می رود که با اجرای آن ها بتوانیم تحولی چشمگیر را در استان شاهد باشیم.
وی بیان کرد: طرح های بزرگ با سرمایه گذاری عظیم در کنار سرمایه‌ گذاری‌هایی با مقیاس کوچکتر و سرمایه‌ گذاری‌های کاربرداریم که در دستور کارقرار دارند.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویر احمد با اشاره به اینکه با این دو رویکرد قادر خواهیم بود درآمد در استان را ارتقا دهیم، تصریح کرد: در کنار افزایش درآمد، توزیع آن بین آحاد جامعه به نحو مطلوب و بهتر صورت خواهد گرفت.
عسکری عنوان کرد: به طور کلی20 طرح بزرگ و تاثیر گذار در کهگیلویه و بویراحمد طبقه بندی شده که ۱۵ مورد آن ها احداثی و 5 مورد نیز باید احیا شوند.
وی گفت: به دلیل رکودی که در سنوات گذشته وجود داشت برنامه‌هایی را برای فعال کردن این طرح ها پیش بینی کرده ایم و در کنار این اقدام تحصیلاتی را به بنگاه های اقتصادی پرداخت می‌کنیم.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بیش از  ۴۸۰ میلیارد تومان از تبصره ماده ۱۸ به استان ابلاغ شده که بخشی از آن عملیاتی شد، افزود: این تعدادطرح ها مقیاس شان معمولاً کوچک و کمتر از ۲۰ یا ۳۰ میلیارد تومان است.

عسکری با اشاره به اینکه پروژه های بزرگی در گچساران وجود دارد، عنوان کرد: این طرح ها شامل پتروشیمی واحد اتیلن و پلی اتیلن  است.

وی گفت:  هم اکنون اشتغال در زمان ساخت پتروشیمی با پیشرفت فیزیکی 91 درصد افزون بر سه هزار نفر اما در زمان بهره برداری این میزان به ۵۰۰ نفر اشتغالزایی به صورت مستقیم خواهد رسید و پتروشیمی دیگری در کنار این واحد تحت عنوان پلی اتیلن با ۱۵ الی ۲۰ درصدی در دست اجراست که با افتتاح و بهره‌برداری آنها شاهد تحول چشمگیری خواهیم بود.

معاون اقتصادی استاندارکهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در خان احمد نیز طرح بیواتانول یا سوخت سبز وجود دارد که پیشرفت فیزیکی آن ۱۵ الی ۱۷ درصد می باشد که برای تکمیل آن نیاز به تامین اعتبار وجود دارد و تامین اعتبار این واحد در دستور کار قرار گرفته، در آینده نزدیک به همراه استاندار در تهران از سوی بانک های تجارت به ملت برای نهایی شدن پرداخت تحصیلات جلساتی برگزار خواهد شد.

عسکری عنوان کرد: طرح هربی فارمد یکی دیگر از طرح های واقع در منطقه امامزاده جعفر گچساران با پیشرفت ۸۰ درصدی می باشد که در حال حاضر نیز فعال است.

عسکری گفت: برنامه ریزی هایی که صورت گرفته و بهره مند شدن اقشار مردم از اقتصاد و افزایش تولید در کهگیلویه و بویراحمد را در دستور کار قرار داده‌ایم، برآورد ما این است که ظرف سه سال آینده بتوانیم در طبقه‌بندی ملی تا ۴ درجه استان را ارتقا دهیم.

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: این کمک ها می تواند روند توسعه استان را تقویت کند و به جد در مسیر انتخابی با کمک دولت و حمایت های آن در حال حرکت هستیم.

عسکری بیان کرد: افزون بر ۴۸۰ میلیارد تومان از تبصره ماده ۱۸ به استان ابلاغ شده که بخشی از آن عملیاتی گردید ودر یک فرآیند ۴ ماهه این میزان در بخش های صنعت خدمات کشاورزی و گردشگری به طرح‌های موردنظر تزریق می‌شود.

وی افزود: از این میزان  اعتبار به بخش کشاورزی استان افزون بر ۱۰۱ میلیارد تومان و در بخش گردشگری ۳۲ میلیارد تومان تامین شده است.

عسکری ادامه داد: در بخش صنعت نیز ۳۵۵ میلیارد تومان اختصاص داده شد که از این میزان افزون بر ۱۰۶ میلیارد تومان آن تاکنون تامین شده و عمدتاً در این بخش در حوزه سرمایه در گردش برای ما سهمیه قائل شدند که درخواست مااین بوده جایگزینی سرمایه ثابت در گردش را تغییر دهند و نسبت ۷۰ به ۳۰ را برعکس کنیم.

عسگری با اشاره به طرح های راکد و نیمه فعال استان در دست احیا و بررسی است، خاطرنشان کرد: کارخانه قند یاسوج با توجه به اصالت تاریخی و تعصب مردم منطقه بر روی آن با کمک بنیاد برکت کار احیا و بازسازی آن آغاز شده و به زودی وارد فرآیند تولید خواهد شد.

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: کارخانه آرد نشاسته و گلوکز یاسوج در حال حاضر تنها آرد تولید می‌کند که احیای کامل آن پیگیری می‌شود، طرح کنستانتره سیب و آب میوه های دیگر نیز در دست اقدام  است  چرا که این طرح از لحاظ مالکیت و مدیریت دچار مشکل شده و در خصوص رفع این مشکلات جلساتی برگزار و به دنبال احیای آن هستیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.