بزرگترین مخزن آب جنوب کشور در دهدشت به بهره برداری می رسد/مصلح: اختصاص اعتبار ۱۰۰ میلیاردی به پروژه تامین آب چهار شهر کهگیلویه

هیرونا مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد آخرین وضعیت پروژه مهم و حیاتی آبرسانی به چهار شهر کهگیلویه را تشریح کرد. به گزارش پایگاه خبری هیرونا ،آرش مصلح درباره آخرین وضعیت این پروژه مهم اظهار داشت : با پیگیری های شبانه روزی و مجدانه حجت الاسلام موحد نماینده کهگیلویه، مسئولان استانی و
هیرونا
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد آخرین وضعیت پروژه مهم و حیاتی آبرسانی به چهار شهر کهگیلویه را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه خبری هیرونا ،آرش مصلح درباره آخرین وضعیت این پروژه مهم اظهار داشت : با پیگیری های شبانه روزی و مجدانه حجت الاسلام موحد نماینده کهگیلویه، مسئولان استانی و ملی روند اجرایی پروژه های بخش آب در حوزه کهگیلویه بزرگ به خوبی در حال اجرا است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:پروژه آبرسانی از سد کوثر به چهار شهر دهدشت، سوق، چرام و لنده و 300 روستای مجاور با جمعیت ۲۴۰ هزار نفر شامل ۱۵۳ هزار نفر شهری وبیش از ۸۷ هزار نفر روستایی با هدف تامین ۱۶ میلیون و ۹۴۰ هزار مترمکعب آب درحال اجرا است.
رئیس هیات مدیره شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:در این طرح در مجموع ۱۷ میلیون مترمکعب در سال آب شرب با دبی لحظهای ۸۶۰ لیتر در ثانیه انتقال داده میشود و به نحوی طراحی شده که قابلیت افزایش ظرفیت تا سقف یک هزار و ۳۴۵ لیتر در ثانیه به منظور انتقال آب مورد نیاز صنعت را نیز تامین خواهد کرد.
وی افزود:فاز اول پروژه ملی آبرسانی به 4 شهر (دهدشت ،سوق،لنده و چرام) که به طول 28 کیلومتر است تا کنون 13 کیلومتر لوله گذاری آن انجام شده و تمام تلاش خود را انجام می دهیم تا فاز اول این پروژه مهم تا پایان سال ۱۴۰۲به بهره برداری برسد .
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در فاز اول این طرح از تصفیه خانه خیرآباد تا شهر دهدشت باید سه ایستگاه پمپاژ و پنج مخزن اجرایی شود.
مصلح تصریح کرد: با اجرای طرح آبرسانی به شهرهای دهدشت، چرام، سوق و لنده که اکنون ۳۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، آب موردنیاز حدود ۲۴۰ هزار نفر تامین میشود.
وی عملیات انجام شده را تاکنون شامل لوله گذاری به طول 9هزار و ۸۲۰ متر، خاکبرداری و بازگشایی مسیر جاده سرویس به طول ۲۳ کیلومتر، احداث مخزن ۵۰۰۰ متر مکعبی (مخزن شماره ۴) و تکمیل عملیات اجرایی مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی شهر دهدشت با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه از سال ۹۶ تاکنون حدود ۷۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرح زیربنایی هزینه شده، اظهار داشت: اعتبار مورد نیاز برای تکمیل فاز نخست طرح یاد شده هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال با احتساب احداث تصفیه خانه است.
این مسوول عنوان کرد:با تلاش و پیگیری های فراوان برای این پروژه امسال بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در پیوست لایحه اختصاص داده شد.
مصلح عنوان کرد:خوشبختانه با رایزنی ها و تلاش های شبانه روزی این پروژه در لیست پروژه های اولویت دار وزارت نیرو قرار گرفت و در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان از محل تهاتر نفت،50 میلیارد تومان تنش آبی و 50 میلیارد تومان پیوست برای این پروژه در نظر گرفته است که باید هم دوستان قرارگاه و هم مسولان استانی و شهرستانی همکاری و همراهی کنند تا حداکثر این اعتبارات را جذب نمائیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: قطعه دوم از دهدشت تا چرام به طول ۲۰ کیلومتر بهصورت ثقلی و قطعه سوم نیز از دهدشت به شهرهای سوق و لنده به طول ۲۴ هزار و ۵۰۰ متر خواهد بود.
آرش مصلح تصریح کرد: پروژه دارای پنج مخزن با ظرفیت ۴۱ هزار و ۵۰۰ مترمکعب و شامل سه ایستگاه پمپاژ بوده که یکی از مخازن احداث و ۲ مخزن نیز در مرحله احداث است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد:مخزن 20 هزار متر مکعبی شهر دهدشت یکی از بزرگترین مخازن آب شرب جنوب کشور می باشد که انشالله تمام تلاش و توان خود را بکار خواهیم گرفت تا نیمه اول اسفند ماه ۱۴۰۱ این مخزن را تکمیل و به بهره برداری برسانیم.
وی افزود:این خبر بسیار خوشی است و با احداث این مخزن که هزینه ۵۳ میلیارد تومانی دارد می توان تا ۷۲ ساعت آب شهر دهدشت را تامین نمود و این یک اقدام جهادی و انقلابی و کمکی در راستای پدافند غیرعامل می باشد.
وی در ادامه افزود:خوشبختانه جاده های دسترسی و ارتباطی کلیه مسیر لوله گذاری احداث شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0